poze 1 an de mojo

1 an de Mojo

Iasi , Iasi. Vineri 17 Septembrie 2010 20:00 - Duminică 19 Septembrie 2010
Mojo Bar

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme

Va asteptam cu drag

Nu stiu altii cum sunt, dar eu imi amintesc intotdeauna cu placere de concertele de deschidere din Mojo, un loc care a reusit sa fie ceea ce ni s-a promis inca de la inceput - un spatiu multicultural, aducand in fata iesenilor concerte diverse (jazz, blues, rock, soul, folk sau chiar electronice), expozitii multimedia, piese de teatru, proiectii de film, dar si evenimente dedicate istoriei si arhitecturii particulare Iasului. Si iata ca se implineste un an de cand in Mojo au loc toate aceste lucruri frumoase, iar evenimentul va fi sarbatorit in stilul caracteristic, de-a lungul a trei zile si trei nopti, incepand de vineri, 17 septembrie, pana duminica, 19 septembrie!


Despre anul ce a trecut si planurile de viitor, cei din Mojo afirma: "Prezentul continuu in Mojo e definit de trei lucruri: bauturi bune, sunete alese si oameni frumosi. In anul urmator ne propunem sa starnim amintiri. Credem ca e cel mai important. O amintire poate transporta cu ea parfumul, sunetul, feeling-ul, lumina, gustul... pentru ca amintirea e cea mai simtitoare forma de transport in comun a bunurilor materiale".

Sarbatoarea va debuta pe 17 septembrie, de la ora 20, cu piesa de teatru Proprietate condamnata, urmata de obisnuitul karaoke de vineri seara, organizatorii promitand curajosilor multe premii-surpriza.

Sambata, pe 18 septembrie, de la ora 22.30, atunci cand petrecerea va fi in toi, se va alatura si formatia Suie Paparude, care va incinge atmosfera intr-un concert live. Dobrica (Mihai Dobre), Bean (Alexe Marius Andrei) si Michi (Mihai Campineanu) vor da tot ce au mai bun pentru inca o seara de neuitat pentru petrecaretii din Mojo. Intrarea la eveniment va costa 20 de lei, iar after party-ul va fi asigurat de DJ D.Strukt.

Duminica, 19 septembrie, sarbatoarea se va incheia cu doua concerte ale trupelor iesene Avinmahr si I Hate Mondays. Distractia va incepe la ora 20, iar intrarea este libera. Detalii despre cele doua formatii gasiti pe site-ul barului Mojo.

Ne vedem week-end-ul urmator sa cantam "La multi ani" si sa ne simtim bine!

Sursa: www.altiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 520
Cuvinte cheie: 2010 , petrecere , karaoke , jazz , rock , Evenimente Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 4972 zile, 14 Sep. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .