poze funk factory in rs

Funk Factory in RS

Iasi , Iasi. Joi 2 Decembrie 2010 20:00
Str. Fatu nr. 2A

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Joi, 2 decembrie, ora 20:00, va avea loc in Club RS concertul trupei Funk Factory, eveniment din programul Iasi Jazz Nights, apartinand Centrului Cultural German Iasi in colaborare cu localul gazda.

Pe Funk Factory i-am mai ascultat si in Jive Cafe si am fost placut surprins de prezenta lor pe scena locala a genurilor funk si jazz. Din instrumentistii componenti am remarcat stilul dezinvolt si plin de incredere al lui Alex Hutanu (saxofon tenor & alto), fermitatea ritmica al lui Ioan Mantu (bass) si nu in cele din urma naturaletea masurilor impuse de Andrei Hancu la tobe, un tobosar talentat de care sunt sigur ca vom auzi numai de bine. In seara de joi, in componenta trupei apare si Mr. Fish (chitara electrica) care se bucura de o cariera renumita cel putin pe plan local.

Printre cei mai mari si notabili titani ai genului jazz-funk si pe care personal le cunosc creatiile pe indelete sunt Donald Byrd, Bob James, Dexter Wansel, Bobbi Humphrey si de altfel potrivite la fiecare ora din zi si pe orice anotimp sunt piesele trupei Incognito ce au o longevitate considerabila in acest registru al muzicii.
Iar daca ar fi sa va dau un exemplu de lucrare "moderna" in nota jazz-funk cel mai potrivit ar fi cover-ul trupei US3 al piesei Cantaloupe Island inregistrata original de Herbie Hancock in 1964 pe albumul Empyrean Isles.

In alcatuirea Catalin Hutanu (clape), Alex Hutanu (saxofon tenor & alto), Mr. Fish (chitara electrica), Ioan Mantu (bass) si Andrei Hancu (tobe), trupa Funk Factory va sustine pe 2 decembrie un concert ce va dezgheta lista manifestarilor din aceasta arie muzicala a scenei locale.

Mai multe detalii: http://www.altiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 777
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Iasi
pavalut

Adaugat in urma cu 4890 zile, 30 Nov. 2010

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .