poze  saptamana turismului

„Săptămâna Turismului”

Iasi , Iasi. Joi 23 Mai 2013 - Duminică 26 Mai 2013
Palas Mall

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Spectacol cu păpuşi, teatru, muzică şi stabilirea unui record mondial de avioane din hârtie lansate simultan sunt propunerile din cadrul acestei acţiuni, organizată de agenţia Icar Tours.

Joi, 23 mai 2013, de la ora 12.00, prichindeii sunt aşteptaţi în piaţeta Intersport la o piesă de teatru de păpuşi. „Norocul Omului” este o poveste populară prezentată celor mici de către studenţii din anul II la secţia de Păpuşi –Marionete, din cadrul Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi. Tot joi, de la ora 18.00, piaţeta Intersport va găzdui un spectacol de teatru pentru toate vârstele. Iubitorii artei dramaturgice vor fi publicul piesei „Nişte vieţi”, pusă în scenă de studenţii din anul III la Actorie.

„Săptămâna Turismului” continuă la Palas cu un eveniment inedit. Icar Tours şi asociaţia „Ieşenii vor aeroport” organizează un „Record de vise în zbor”. Duminică, la ora 17.30, în zona fântânilor în trepte din Parcul Palas, ieşenii sunt aşteptaţi să lanseze peste 3.000 de avioane de hârtie.

Seara de duminică este dedicată muzicii. Publicul din Palas va fi încântat, de la ora 19.30, în zona Intersport, cu un concert susţinut de Răzvan Alexa, Descântec, Glasgow şi Rappa Muffin.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 518
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3416 zile, 22 Mai. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

  • Ai ceva de zis?

    .