poze concert al filarmonicii i targ de antichita i

CONCERT AL FILARMONICII ȘI TÂRG DE ANTICHITĂȚI

Iasi , Iasi. Vineri 28 Iunie 2013 - Duminică 30 Iunie 2013
Palas Mall

Categorii: Muzica si Concerte , Targuri

Ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi pe clienţii din regiune să petreacă week-end-ul în „inima oraşului”, unde vor putea participa la un târg de antichităţi, la un concert extraordinar al Filarmonicii Iaşi, la demonstraţii sportive şi la alte surprize.

Vineri, 28 iunie 2013, în Atriumul Palas Mall va începe o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Timp de trei zile, zeci de participanţi din Iaşi şi din ţară vor expune colecţii de obiecte dintre cele mai diverse, precum: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri etc. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Bucovinart şi vine în întâmpinarea pasionaţilor de artă, istorie şi frumos.

De vineri până duminică, între orele 17.00 – 19.00, sesiunile de cumpărături din Palas Mall vor fi acompaniate de cele mai cunoscute refrene interpretate la pian.

Tot vineri, de la ora 20.00, în piaţeta centrală din parcul Palas, cei mai talentaţi elevi de la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” vor încânta publicul cu interpretări muzicale aparte.

Sâmbătă, 29 iunie, Unirea SPA va da tonul la mişcare, în cadrul unor sesiuni demonstrative de aerobic în aer liber. De la ora 16.30, instructorii Unirea SPA vor fi prezenţi în parcul Palas şi îi vor face pe ieşeni să se îndrăgostească de sport. Cei care vor participa vor fi premiaţi cu vouchere valabile pentru o zi de răsfăţ la SPA, cu acces la piscină, jacuzzi, saună, hammam şi salină.

La Palas, ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert extraordinar în aer liber, susţinut de Filarmonica de Stat „Moldova” Iaşi. Evenimentul va avea loc în parcul Palas, de la ora 19.00 şi face parte din suita evenimentelor prilejuite de aniversarea a 70 de ani de existenţă a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi. Sub bagheta dirijorului Doru Morariu, corul academic „Gavriil Musicescu” va interpreta cele mai cunoscute pasaje din muzica americană.

Copiii vor avea motive de bucurie dacă vin la Palas, duminică, 30 iunie. De la ora 18.30, în zona KidsLand din parc, prichindeii se vor întâlni cu personajele din „Povestea din pădure”, spectacol prezentat de Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 532
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2478 zile, 27 Iun. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Iasi
macanache bodega x la misto underground pub

Macanache - Bodega x La Misto @ Underground Pub

Iasi, Iasi. Vineri 10 Aprilie 2020
conferinta a basarab parazitii psihoenergoinformationali

Conferinta A. Basarab-Parazitii psihoenergoinformationali

Iasi, Iasi. 26 Apr 2020 - 26 Apr 2020
curs ia i destinul favorabil cu anatol basarab

Curs Iași: Destinul Favorabil cu Anatol Basarab

Iasi, Iasi. 27 Apr 2020 - 1 Mai 2020
iasi atelier desen cu emisfera dreapta cu iudita pelea

Iasi. Atelier Desen cu emisfera dreapta cu Iudita Pelea

Iasi, Iasi. 7 Mai 2020 - 10 Mai 2020
  • Ai ceva de zis?

    .