poze concert de craciun vienna magic

Concert de Craciun: Vienna Magic

Iasi , Iasi. Marţi 15 Decembrie 2009 18:00
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

Biletele vor fi puse in vanzare in cursul acestei saptamani si se vor gasi la casele de bilete ale salilor de spectacol.

Muzicieni de la Johann Strauss Ensemble se vor afla in perioada 12 - 20 Decembrie in turneu national in Romania. Artistii austrieci au fos invitati si in acest an de Pro Show Music sa aduca in Romania magica atmosfera a sarbatorilor de Craiun din Viena.Turneul care va strabate principalele centre culturale din Romania va avea urmatorul traseu oficial: 12 decembrie - Timisoara, Filarmonica Banatul, 14 decembrie - Sibiu, Sala Thalia, 15 decembrie - Iasi, Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 decembrie - Bucuresti, Sala Palatului, 17 decembrie - Cluj, Teatrul National, 18 decembrie - Targu Mures, Palatul Culturii, 19 decembrie - Brasov, Teatrul Sica Alexandrescu.

Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Excelenta sa, domnul Martin Eichtinger, un iubitor al muzicii bune, a luat sub inaltul sau patronaj spectacolele oferite de Johann Strauss Ensemble in Romania.

Prim solistul si dirijorul acestui concert este talentatul si carismaticul concertmaster al orchestrei celebrului Palat Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze sau "dirijeze" pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo si multi altii.

Johann Strauss Ensemble a fost fondata in anul 1985. Intre timp au fost cooptati in cadrul orchestrei muzicieni talentati de toate nationalitatile.

Sunetul tipic si unic austriac, plus
o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele.
*sursa: ziaruldeiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 807
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5269 zile, 19 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .