poze concert loredana la iasi in 2015

Concert Loredana la Iasi in 2015

Iasi , Iasi. Vineri 6 Martie 2015 19:30
Casa de Cultură a Studenților

Categorii: Muzica si Concerte

Turneul national al Loredanei - "Reveria" ajunge la Iasi pe 6 martie 2015

Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a susținut pe 25 octombrie și la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate: „Loredana este la ora actuală, probabil, cea mai bună artistă din România”; “e ceea ce americanii numesc one woman show, o artistă complexă şi completă, capabilă să se muleze pe diferite stiluri şi să-şi surprindă necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevărat musical în mai multe acte”; “show-ul lui Lori a fost magnific, intens, strălucitor (…) Jos pălăria, Lori din Onești, ai putea să dai lecții de teoria spectacolului artiștilor din România.” – din cronicile spectacolului “Reveria”.

Loredana le oferă și în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internațională, o producție magnifică, unică în România. Abandonează-te celui mai frumos vis și trăiește “Reveria”!

“Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din toată țara!! Reveria va călători prin toată România și la Chișinău începând cu 23 februarie până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-vă locul din timp!
Pe curând,
Dragoste,
Loredana”

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro. Preţul unui bilet, în funcţie de categorie, este cuprins între 60 de lei şi 100 de lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1400
Cuvinte cheie: Loredana , Reveria , Evenimente Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3370 zile, 28 Ian. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .