poze concert patricia kaas la iasi

Concert Patricia Kaas la Iaşi

Iasi , Iasi. Miercuri 19 Iunie 2013 20:30
Bulevardul Ştefan cel Mare

Categorii: Muzica si Concerte

Primul concert al Patriciei Kaas din turneul “Kaas Chante Piaf” în România va fi susţinut la Iaşi, în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei.

Pe 19 iunie, Patricia Kaas, una dintre cele mai de succes cântăreţe de limba franceză din lume, va aduce tributul său pentru Edith Piaf, cântând live pe Bulevardul Ştefan Cel Mare din Iaşi, cele mai reprezentative piese din cariera artistei.

Concertul face parte din turneul de promovare al albumului “Kaas Chante Piaf”, care până la finalului anului 2013 se va derula în peste 45 de ţări din întreaga lume. Albumul muzical “Kaas Chante Piaf” a fost lansat pe 5 noiembrie 2012, pentru a comemora 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf şi reuneşte o colecţie de 21 de melodii din repertoriul lui Edith Piaf, reorchestrate de Abel Korzeniowski, unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori de muzică de film, nominalizat la Globul de Aur.

Prin interpretarea lor, Patricia Kaas doreşte să suprindă şi să transmită emoţia şi trăirile degajate de artistă de-a lungul timpului pe scenă. Pentru a îmbunătăţi experienţa muzicală, Patricia Kaas îşi va surprinde fanii si cu o coregrafie special pregatită care să ilustreze perfect fragmente din viaţa uimitoare a lui Edith Piaf şi să ofere proiectului şi artistei grandoarea pe care o merită. Mai mult decât atât, decorul va recrea atmosfera Parisului postbelic, prezentând proiecţii video cu imagini inedite din viaţa artistei care a marcat cursul muzicii franceze în prima jumătate a secolului trecut.

Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei, care se va desfăşura la Iaşi în perioada 14-23 iunie 2013.

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare şi sunt disponibile prin reţeaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Himanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online www.eventim.ro

Acestea sunt disponibile și la Punctele de Informare FIE amplasate în Iași pe Bulevardul Ștefan cel Mare, Piața Unirii și Parcul Expoziției.

Preţuri bilete:

VIP- 250 LEI
Secțiunea A – 175 lei
Secțiunea B – 130 lei
Secțiunea C – 100 lei
Secțiunea D – 80 lei

Mai multe detalii: http://www.fieiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1458

Eveniment postat de organizator

fie iasi

Adaugat in urma cu 3993 zile, 13 Mai. 2013

Adaugat de fieiasi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .