poze concert prefix tm

Concert Prefix TM

Iasi , Iasi. Joi 1 Noiembrie 2018
Underground Pub

Categorii: Muzica si Concerte

Prefix TM - Lansare album "Prefix TM"

Dupa ceva ani de cantat muzici compuse... nu de noi, a venit timpul să treacem la piesele proprii. Începând cu mai 2017 s-a lucrat doar la piesele proprii care vor fi incluse pe acest prim album al trupei, lansarea albumului fiind programată pentru luna septembrie 2018 care va fi startul pentru mai multe concerte dedicate promovării noului material.

Albumul "Prefix TM", primul album al trupei, se poate încadra în sfera old school hard rock/heavy metal, melodiile fiind compuse în jurul riffurilor de chitară. Acest prim album al trupei conține 9 piese, un viitorul apropiat urmând a putea fi găsit și în format fizic sau în mediul online.

Ne plac piesele in care este prezenta multa melodie combinata cu solouri de chitara, modulatii de gama, masuri interpuse, etc. Stilul noastru este unul... aproape deloc comercial, dorim sa facem muzica asa cum ne place, scopul nostru nefiind acela de a vinde cantitati industriale de produs mult si fara valoare, foarte important pentru noi este obtinerea unei stari de bine in urma a ceea ce facem. Nu suntem fani mai deloc al stilurilor extreme,nu ne coafeaza mai deloc growlul, rifurile foarte intunecate, apreciem asadar o voce puternica si curata combinata cu riffuri care transmit niste sentimente clare, rezultatul fiind, asa cum ne place noua sa credem, un hard rock/heavy metal old school.

.

ÎNTRARE LIBERĂ

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 547
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2003 zile, 29 Oct. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .