poze concert taxi de valentine s day la iasi

Concert Taxi de Valentine's Day la Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 14 Februarie 2014 19:00
Palas Mall

Categorii: Muzica si Concerte

De Valentine's Day, dragostea va pluti în aer la Palas Mall.

Trupa Taxi va cânta pentru toţi cei care vor să îşi sărbătorească iubirea, oferindu-le cele mai frumoase melodii din repertoriu.


În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii Palas Mall care fac cumpărături de minimum 150 de lei din colecţiile brandurilor preferate vor participa la tombola iubirii. Cel mai norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur de şase zile, pentru el şi jumătatea sa, în cea mai fascinantă metropolă a lumii, New York. Amorezii vor putea să îşi celebreze dragostea dincolo de Oceanul Atlantic, într-unul dintre cele mai atractive oraşe turistice din Statele Unite ale Americii.

Zilnic, primii 250 de clienţi care depăşesc cuantumul de 150 de lei în periplul lor prin magazinele Palas Mall vor fi răsfăţaţi cu premii pe măsura iubirii lor. Aceştia îşi vor putea măsura sentimentele la Centrele Info, cu ajutorul „iubimetrului”, o aplicaţie touchscreen care „scanează” amprenta dragostei, şi vor fi recompensaţi cu vouchere de cumpărături, invitaţii la patinoar, băuturi energizante, articole sportive şi multe altele.

Distracţia continuă la Palas Mall cu un concurs dedicat îndrăgostiţilor, „Până unde aş merge pentru tine?”. Toţi curajoşii îşi vor putea demonstra iubirea pentru perechea lor pe cele trei benzi de alergare din spaţiul special amenajat în Atrium. Înscrierile se fac la Centrele Info, în cele şapte zile de desfăşurare a campaniei. Fiecare kilometru parcurs va fi premiat instant, iar cel care stabileşte recordul zilei va intra în marea finală, de pe 14 februarie, ora 17.00. Campionul dragostei va câştiga un city break la Roma, capitala romantismului, alături de persoana iubită.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1336
Cuvinte cheie: Taxi , Valentine's Day , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3705 zile, 05 Feb. 2014

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .