poze concert tribut lady gaga u2 si amy winehouse

Concert tribut Lady Gaga, U2 si Amy Winehouse

Iasi , Iasi. Sâmbătă 9 Noiembrie 2013 20:00
Iulius Mall

Categorii: Muzica si Concerte

Fanii Lady Gaga, U2 sau Amy Winehouse sunt invitaţi la Iulius Mall, la concerte incendiare susţinute de trupe tribut din Italia, recunoscute la nivel mondial

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, de la ora 20.00, Iulius Mall dă startul nopţii în care „Promoţiile Fac Show”. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le-a pregătit clienţilor momente artistice inedite – concerte „tribute to” Lady Gaga, U2 şi Amy Winehouse - , concursuri cu premii şi promoţii atractive de până la 70%. Cătălin Dezbrăcatu va amuza şi va răsplăti publicul cu multe cadouri.

Trupa tribut numărul unu din Italia dedicată artistei va impresiona audienţa cu prestaţii live, care reproduc fidel coregrafii, costume, efecte speciale şi interpretarea din concertele apreciatei cântăreţe. Cei care nu au avut ocazia să îi vadă pe legendarii muzicieni de la U2 în recitaluri live sunt aşteptaţi la Iulius Mall, la un concert susţinut de band-ul italian Zen Garden. Singura trupă tribut U2 din Italia este faimoasă pentru spectacolele susţinute în întreaga Europă şi în America Centrală şi de Sud. De 14 ani, vocalistul formaţiei aduce mai aproape de publicul larg imaginea similară şi repertoriul renumitului Bono. Cel de-al treilea show al serii este semnat de Francesca Biancoli, cunoscută în Italia pentru asemănarea fizică şi vocală cu artista Amy Winehouse, performanţă posibilă datorită anilor de studiu în domeniul jazz-ului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 582
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3815 zile, 05 Nov. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .