poze concertul caritabil armonii de primavara la iasi

Concertul caritabil "Armonii de primavara" la Iasi

Iasi , Iasi. Marţi 8 Aprilie 2014 - Joi 10 Aprilie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Asociatia culturala Armonis Iasi prezinta concertul caritabil "Ritmuri de primavara" in zilele de marti, 8 aprilie 2014, ora 18.oo la Casa de Cultura a Studentilor Iasi si joi, 10 aprilie 2014, ora 16.00 in Sala de festivitati a Colegiului National de Arta "Octav Bncila" Iasi.

Concertul caritabil ”Armonii de primavara”, 8 si 10 aprilie
MUZICA, ZOOM CCS Iasi / Colegiul ''Octav Bancila'' 8 / 10 aprilie 18.00/16.00
Asociatia culturală Armonis Iasi prezintă concertul caritabil „Ritmuri de primăvară” în zilele de marti, 8 aprilie 2014, ora 18.oo la Casa de Cultură a Studentilor Iasi si joi, 10 aprilie 2014, ora 16.00 în Sala de festivităti a Colegiului National de Artă „Octav Băncilă“ Iasi.Spectacolul este sustinut de ansamblul de percutie „Alternances Junior“ format din elevi ai Colegiului National de Artă „Octav Băncilă“ Iasi – coordonat de profesorul de percutie Iustin Rusu, alături de prof. Paula Mina la flaut si profesorii Smaranda Acatrinei, Ilinca Sârbu si Irina Cohal la pian. Componenta ansamblului de percutie cuprinde instrumente precum: glockenspiel, xilofon, timpane, clopote tubulare, blocuri de lemn, castagnete, bongos-uri, congas-uri, tom-tom, tamburină, triangolo, maracas, guirro, etc.

Repertoriul concertului se împarte în două sectiuni: prima parte cuprinde lucrări de percutie moderne din repertoriul international, iar partea a doua este alcătuită din lucrări corale românesti, orchestrate pentru ansamblu de percutie, flaut, oboi si pian de către dirijorul ansamblului, Dragos Mihai Cohal.

Concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru achizitionarea unui instrument de percutie numit MARIMBA – instrument melodic esential pentru formarea tinerilor percutionisti. Pretul de achizitie al marimbei depăseste suma de 4000 de euro.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2375 zile, 27 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .