poze de sfantul valentin la era shopping park perechea ta e smiley

De Sfantul Valentin la ERA Shopping Park, perechea ta e Smiley!

Iasi , Iasi. Duminică 13 Februarie 2011 17:00
Soseaua Pacurari, nr. 121,

Categorii: Muzica si Concerte

In acest an Valentine’s Day il aduce la Iasi, la ERA Shopping Park, pe unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania: Smiley! Astfel, duminica, pe 13 februarie, Smiley va fi prezent in Galeriile Comerciale pentru a sustine un concert si a oferi autografe celor mai infocati fani ai sai de Ziua Indragostitilor.

In acest an Valentine’s Day il aduce la Iasi, la ERA Shopping Park, pe unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania: Smiley!


Astfel, duminica, pe 13 februarie, Smiley va fi prezent in Galeriile Comerciale pentru a sustine un concert si a oferi autografe celor mai infocati fani ai sai de Ziua Indragostitilor. Smiley este cadoul ERA Shopping Park pentru ieseni, iar duminica 13 februarie este ziua cea mare in care cantaretul ii va umple de veselie cu melodiile si binecunoscuta sa buna dispozitie. In deschiderea artistului va urca pe scena una dintre cele mai valoroase tinere voci ale Iasi-ului, Diana Vartolomei. Diana are doar 15 ani si a castigat numeroase trofee la concursuri nationale si internationale, iar de curand a fost selectionata in finala Festivalului International de Muzica Usoara de la San Remo, Italia ce se va desfasura in perioada 05-10 aprilie 2011. De la ora 18:00, Smiley va urca pe scena si va sustine un concert de 50 de minute in care va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale, urmat apoi de o sesiune de autografe. Surprizele pentru indragostiti nu se termina aici, tot weekendul fiind rezervat iubirii de toate varstele. Astfel, sambata si duminica fiecare pereche se va putea bucura de alte 2 actiuni gratuite organizate special pentru vizitatorii ERA Shopping Park: cuplurile se vor putea fotografia si isi vor putea descoperi viitorul relatiei lor, prin astrogramele realizate special pentru ei.

Mai multe detalii: http://era-iasi.ro/news-valentines_day.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 995
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 4796 zile, 10 Feb. 2011

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .