poze fuego turneul national traiesc la iasi

FUEGO - Turneul naţional "TRĂIESC!" la Iaşi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 25 Aprilie 2015 19:00
Casa de Cultură a Studenţilor

Categorii: Muzica si Concerte

Asociaţia "Alternative Culturale" Iaşi, în parteneriat exclusiv cu Antena Stars şi Spy News, prezintă turneul naţional de primăvară "TRĂIESC!", o istorie muzicală în ramă a unuia dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti români - FUEGO.

Emoţionat şi entuziasmat în acelaşi timp, interpretul care a adunat pe parcursul a peste 20 de ani de carieră în muzica românească, 8 discuri de aur şi 2 de platină, 29 de albume de studio şi poate cel mai important, în 2012, distincţia de "Artist al Poporului Republicii Moldova", precizează:


"Trăiesc!" reprezintă tabloul întreg al activităţii mele de până acum. Cântecele mele de ieri şi de azi, experienţele prin care am trecut şi pe care le-am transpus ulterior în melodii, vor răsuna pentru voi, înşiruindu-vă picturi de vise. Cred că muzica ne mai poate salva şi mai cred că acest spectacol este un fragment important din ceea ce însemn eu. Aşadar, cei care nu cunosc cu adevărat activitatea mea muzicală, mă pot descoperi acum, iar admiratorii mei vor afla pentru ce-am trăit şi de ce... TRĂIESC!"


Spectacolul reuneşte în conceptul său cele mai frumoase, apreciate, aplaudate şi premiate piese din repertoriul lui Fuego, prezentând pe rând etapele carierei sale, evoluţia, momentele ce l-au marcat din punct de vedere muzical, totul într-o declaraţie de ritm prin care el exclamă că muzica este viaţa sa.


Nu va fi singur pe scenă. În cele două ore de spectacol live, în care va prezenta şi premiere, va fi acompaniat de un band de profesionişti, purtându-vă astfel printre sunetele celor mai frumoşi ani ai săi, presăraţi cu versuri şi mesaje înalte, muzică romantică şi voie bună pe ritm latino.


Partenerii evenimentului sunt: S.C. "Proxima Moda" S.R.L. Panciu (Manager General: Elena STOICA), "Tricotton Junior" Panciu, "Libertatea", "Click", "Familia Favorit", "Cotnari", "Lulyon by Proxima Moda", "Actualitatea muzicală", Editura "Anamarol", Asociaţia Culturală "Regal D'Art", "Euromusic".


Pentru informaţii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon: 0746774204. 


Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol.

Mai multe detalii: http://fuegoromaniafanclub.blogspot.ro/2015/02/fuego-turneul-national-de-primavara.html

Comenteaza pe Facebook
fuego s blog

Adaugat in urma cu 1663 zile, 01 Feb. 2015

Adaugat de Fuego's Blog

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 139

Alte Evenimente din Iasi
street food festival ia i

Street FOOD Festival Iași

Iasi, Iasi. 12 Sep 2019 - 15 Sep 2019
alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Iasi, Iasi. Joi 24 Octombrie 2019
coach pentru campioni program de formare in coaching

Coach pentru campioni - program de formare in coaching

Iasi, Iasi. Vineri 6 Septembrie 2019
andries iese la pensie

Andries – Iese la pensie

Iasi, Iasi. Duminică 6 Octombrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .