poze lansare album argatu volumul iv

Lansare album Argatu' - Volumul IV

Iasi , Iasi. Vineri 7 Decembrie 2018 21:00
Underground Pub, Galeria Stefan Cel Mare

Categorii: Muzica si Concerte

Culese din Cartier prezintă Argatu’ – Volumul IV aduce la suprafață o reinterpretare completă a sound-ului compozitorului în Underground Folclor.

Al patrulea album semnat Argatu’ trimite ascultătorul într-o lume și o poveste conturată de propriul său soundtrack, având totodată elemente folclorice să îi susțină punctul de pornire/origine.

Coperta albumului/masca Argatu’ a fost realizată de către Sabin Onceriu, același om care a realizat și coperta albumului de la Subcarpați “S.U.B”.

Argatu’, un proiect marca “Culese din cartier”, creează muzică încă de la 17 ani. Este student la UMF Iași și reprezintă cu cinste orașul Fălticeni (județul Suceava). Fiecare album încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 693
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
lavi

Adaugat in urma cu 1967 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .