poze suie paparude

Suie Paparude

Iasi , Iasi. Sâmbătă 31 Octombrie 2009 22:00
Casa Ravers

Categorii: Muzica si Concerte

15 lei, 20 lei

Prima editie Concept organizata de Urban Komitet intampina publicul iesean cu 2 camere, Live Act Suie Paparude si 7 Dj Sets!

Pe 31 octombrie, la un an de la ultima aparitie in Iasi, Suie Paparude va reveni la Urban Komitet Events pentru a sustine mult asteptatul concert!

Concept Drum&Bass

Alez (dubstep.ro / Bucuresti) - Membru dubstep.ro, Alez face parte din primul val de dj's a genului. Se regaseste in influentele Bristol sound si reuseste sa transpuna selectiile sale in seturi foarte groovie cu mult mult bass.

Mc Da Kid (baMSe / Tg. Mures) - Cu inceputuri inca din 2002 la festivalul Dela Hoya, Mc Da Kid a reusit sa se faca memorat in toate locurile unde a performat. Colaboreaza strans cu dji precum Rancha, Dan Bazix, Addo etc. iar pe 31octombrie isi va asigura reputatia si in Iasi la Concept!

Lauren (Urban Komitet / Iasi) - Cu inceputuri din 2005, rezidentul Urban Komitet, Laurian Stefan se regaseste in beaturile drum'n'bass cu influente de la techno la deep. Cu o selectie foarte variata, se pastreaza conservator pe bass music si calitate oferind o calatorie aparte. La Concept va continua prestatia Suie Pararude, alaturi de Mc Da Kid.


Concept House - Techno

Moto - Inner - Sehn (Local Intruders / Iasi) - Un trio de adevarat succes al Iasului, baietii sunt responsabili de promovarea sunetului techno-house catre cele mai calitative aspecte! Prinsi in proiecte muzicale diferite, detin numeroase creatii proprii ce au primit reviewuri din partea multor artisti mari!

Vadeem (DeepheadzKollektive / Iasi) - Vadim Malasevschi aka Vadeem este s-a nascut la mijocul lui noiembrie,1983 si este originar din R. Moldova. Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 6 ani, atunci cand parintii l-au inscris la Scoala de Arte si Muzica din orasul natal, unde a studiat pianul si teoria muzicii timp de 7 ani. In anii liceului alaturi de cativa prieteni a inceput sa organizeze diferite petreceri de muzica electronica. Echipati cu un mixer, 2 playere, 1 sintezator si cateva mii de Watti de sunet, adesea petrecerile nu se mai sfarseau pana abia la rasaritul soarelui. In anul 2001 s-a stabilit in Romania, iar in 2005 a avut primul contact cu scena intr-un club adevarat. A mixat alaturi de nume mari atat in Romania cat si in Cluburile din Chisinau si Ucraina.

De partea vizuala se ocupa C.Z.C. (Drums Gone Wild / Iasi).

Evenimentul debuteaza la orele 22:00 si se adreseaza persoanelor peste 18 ani.

Pretul biletului este de 15 lei inainte de miezul noptii, respectiv 20 de lei dupa ora 00:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 724
Cuvinte cheie: Concert , Muzica , Techno , bass , drum , paparude , suie , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5266 zile, 28 Oct. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .