poze galele electro iasi

Galele Electro Iasi

Iasi , Iasi. Luni 7 Decembrie 2009 20:00
Dublin Pub (Str. Vasile Conta nr.30)

Categorii: Petreceri

Incepand cu ora 20, pe data de 7 decembrie

LIGA STUDENTILOR ELECTROTEHNISTI in colaborare cu Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi si Facultatea de Electrotehnica Iasi va aduc la cunostinta ca în perioada 7-12 decembrie 2009 în Iasi se va desfasura Festivalul studentesc "Galele Electro".
Festivalul "Galele Electro" este o manifestare culturala pentru tineret, avand ca target principal studentii. Liga Studentilor Electrotehnisti a initiat acest festival de la inceputurile existentei organizatiei (1991), si a fost realizat in fiecare toamna pana in anul 2000, cand acesta si-a schimbat numele in "Republica Electro". Sub aceasta denumire festivalul a continuat pana in 2006. Dupa 3 ani de pauza ne-am gandit sa reluam acest amplu proiect sub denumirea initiala "Galele Electro".

Cel mai de amploare proiect al nostru, pentru care punem mult suflet, a fost realizat cu succes in trecut, dovedind faptul ca o organizatie studenteasca poate realiza un adevarat festival cu, pentru si despre studenti, festival la care mai pot paticipa ceilalti tineri interesati aflati in Iasi. "Galele Electro" cuprinde o serie de proiecte artistice, educationale, sociale, culturale, de divertisment si de informare.

Scopul "Galelor Electro" este unul de initiere a studentilor în viata activa universitara.

Ne asteptam la un numar semnificativ de participanti ceea ce dovedeste implicarea si devotamentul studentilor în cadrul acestei manifestari. În acelasi timp succesul "Galelor Electro" se datoreaza perseverentei, seriozitatii si spiritului de echipa dovedit de organizatori.
Festivalul "Galele Electro" cuprinde:

* "Atelierul de umor"
* "Campanie pentru viata"
* "Cupa electro"
* "Training Session"
* "Donatii de sange"
* "Revista Curentul Indus"
* "Radio Electro"
* "Expozitie foto"
* "Intalnire de gradul III"
* "Balul Bobocilor"
* "Petrecerea de Craciun"
* "Self Descovery"
* "Cunoaste-ti angajatorul"
* "Actiuni caritabile"
* "Seara de Film"
*Sursa: lseth.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 495
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4803 zile, 06 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .