poze rooftop party cu vrt les animaux christu art house central

Rooftop Party cu VRT/ Les Animaux/ Christu @ Art House Central

Iasi , Iasi. Sâmbătă 17 August 2013 22:00 - Duminică 18 August 2013
Moldova Mall, etaj 6

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 150/0

O noapte cu dans la Înălțime!

Sâmbătă 17 august vă invităm la dans la înălțime, deasupra orașului, la Art House Central, cel mai proaspăt spațiu de cultură alternativă din Iași, alături de:

● VRT [București]
● Les Animaux [Iași]
● Christu [Iași]


VRT este un artist care a înțeles perfect rolul de entertainer al DJ-ului, fără a face compromisuri si care te poate binedispune oricând si oriunde.

Debutul sau a avut loc în 2004 după ce, cu un an înainte, devenea co-fondator Synthplants Events, organizație din care a făcut parte pana în 2006 atât ca DJ cat si ca promoter.

Ca DJ, VRT a ajuns în scurt timp un nume prezent tot mai des în line-up-urile evenimentelor importante din țară. Stilul sau variat l-a adus în ultimii ani pe scena alături de nume legendare ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, Aphrodite, A-Skillz, Gramophonedzie, Kasper Bjorke, Glass Candy sau celebra trupa Gus Gus.
Prezenta sa pe scena s-a făcut simțită de-a lungul timpului si în cadrul unui număr mare de festivaluri din țară ca Peninsula Felsziget (Targu Mures), AnonimTM 48H (Timișoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (București), One Love Festival (Comana), I Love Festival (Paulesti) si multe altele.

In prezent seturile sale sunt un melanj de genuri ce se împletesc subtil si te transporta într-o călătorie prin Disco, House, Funk si ocazional Drum and Bass, genul muzical care l-a consacrat.

VRT, virtual:
www.facebook.com/VRTsPage

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/685684204780626/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 717

Eveniment postat de organizator

razvan scurtu

Adaugat in urma cu 2607 zile, 12 Aug. 2013

Adaugat de Răzvan9690

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

  • Ai ceva de zis?

    .