poze urban komitet concept

URBAN KOMITET CONCEPT

Iasi , Iasi. Sâmbătă 30 Ianuarie 2010 22:00
Groove

Categorii: Petreceri

GroovE (fostul Ravers, vizavi de TimeOut) ora 22:00

HOUSE - TECHNO

KOZO
SUNRISE/BUCURESTI
www.myspace.com/kozodj


S-a apucat sa mixeze prin 2004 alaturi de cativa prieteni. Fost rezident al clubului SESSION,mixeaza mult in Bucuresti dar si prin tara alaturi de el aflanduse in decursul timpului majoritatea DJilor romani dar si DJ straini ca Pascal FEOS, Sascha Funke, Shinedoe, Timo Maas, Loco Dice, Thomas Melchior sau Paolo Modjo.



PHASER LIPS
SUNRISE/Iasi
www.myspace.com/phaserlips


Phaser Lips este un duo din Iasi, ce a vazut lumina zilei in 2005 cand Radu Tasca si Florin Fiko si-au inceput colaborarea. In ciuda varstei nu foarte inaintate, cei doi si-au insusit cunostiinte foarte vaste in domeniul muzicii electronice, ajungand in prezent sa consume de la synth-pop la techno, si de la minimal la house. Se considera dependeti de ceea ce se numeste muzica, fiind intr-o continua cautare de release-uri noi si vechi, pentru a-si satisface atat cerintele lor in acest domeniu, cat si a celorlalti.




MOTO
LOCAL INTRUDERS/Iasi
www.myspace.com/motoli

Unul din fondatorii comunitatii "Local Intruders" ,Moto , mixeaza de 4 ani si produce de 2 . Poate fi auzit foarte des alaturi de Inner sau in trioul "Combinatul de Utilaj Greu ,la care se mai adauga si Sehn. De aproximativ un an , sta concentrat in studioul personal pregatind un E.P.



FUNK


ZICU & UFE
FLAMA/Bucuresti


Daca faci o vizita in universul lui Zicu & UFE, muzica lor te va conduce sigur pe taramuri frumoase. Mixand de la funk, latin-funk, reggae la soul sau jazz, se poate sa-ti placa si cand condimenteaza totul cu putin breakbeat si broken beat.
Cam asa le-am descrie noi reteta muzicala si ne place senzatia de energie pe care o genereaza.




ENKA
URBAN KOMITET/Iasi
www.myspace.com/enkappa


Unul din fondatorii Urban Komitet , Enka reprezinta imaginea ieseana asupra genului breakbeat si mai nou funk.Definitia seturilor sale poate fi redata usor si cu impact : energic ,diversificat si cu foarte mult groove !

Visual Playground ,repezinta unul din cele mai bune exporturi iesene in materie de arte vizuale .Alex si Radu ,fondatorii echipei,reusesc sa imbine imaginea si arta cu detalii matematice ,transformand orice loc intr-un univers complex.Pe 30 ianuarie ,la CONCEPT,VPG au ca menire animarea "palatului Groove" si transpunerea publicului participant in lumea lor.



DRUM & BASS


VRT
GROOVE++/Bucuresti
www.myspace.com/v_r_t

VRT este figura cunoscuta din orice line-up drum&bass care se respecta. Palmaresul sau contine gig-uri alaturi de nume ca LTJ Bukem & MC Conrad, DJ Marky & Stamina MC,Lenzman, DJ Fresh, D.Kay, Grooverider, DJ Suv, Baron, Concord Dawn, Unknown Error, Muffler, Chris.Su, Stanton Warriors, A-Skillz, General Midi si multi multi altii. Un DJ complex ce se adapteaza la aproape orice fel de public fara sa iasa din tiparele sound-ului liquid, techy, dancefloor oriented.





LAUREN
URBAN KOMITET/Iasi
www.myspace.com/enkappa


Cu inceputuri din 2005 , rezidentul Urban Komitet ,Laurian Stefan, se regaseste in beaturile drum'n'bass cu influente de la techno la deep.Cu o selectie foarte variata , se pastreaza conservator pe bass music si calitate oferind o calatorie aparte.



INFORMATII EVENIMENT :


PRET BILET :

15 LEI / 22.00-23.30

20 LEI / 23.30-06.00


PRET GARDEROBA : 1 LEU


NE REZERVAM DREPTUL DE A SELECTA PARTICIPANTII
*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 773
Cuvinte cheie: 2010 , petrecere , jazz , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5205 zile, 25 Ian. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .