poze recomandari de weekend pentru parinti

Recomandari de weekend pentru parinti

Iasi , Iasi. Sâmbătă 14 Noiembrie 2009 14:40
Cinema City , Teatrul Luceafarul

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Salutare prieteni cu copii si copii cu prieteni!

In urmatoarele mele adresari ma voi orienta spre cei care doresc sa iasa alaturi de copiii lor din casa si ajung la concluzia ca nu prea ai ce face in Iasi cu copiii mai mititei. Indiferent de ce avem sau nu avem, pe cei care stau acasa si ii tin si pe cei mici in casa pe motivul ca "nu au ce face in oras" ii combat. Ai copil, asuma-ti responsabilitatea educatiei lui si nu il lasa prada televizorului si canalelor de desene care il maltrateaza psihic.

Hai sa va spun ce va recomand pentru weekendul acesta in calitate de tata a doi copii, fata si baiat, 6 si respectiv patru ani jumate.

SAMBATA

Incepem cu ziua de sambata. Sa spunem ca leneviti in casa pana la pranz sau dati o tura pe la birou.

La Film
Dar dupa masa de pranz mergeti la film. Va recomand la Cinema City filmul "A Christmas Carol", de la 14.40. E un film de animatie foarte reusit, varianta 3D reuseste sa iti dea senzatii dinamice care iti pacalesc usor melcul din urechea interna. Va trebui sa le cititi micutilor care nu stiu engleza sau romana scrisa dar e un exercitiu de dicitie excelent pentru voi. Puteti sa o faceti fara jena, dar in soapta. Oricum, saptamana trecuta, un magar vorbea la telefon de a trebuit traduc copiilor asa de tare ca nu mai auzeau nici ei sonorul original. Asta e!

Atentie!
Copiii trebuie preveniti inainte de inceperea filmului despre aparitia unor fantome in film, ale caror misiune este transformarea unui om rau in om bun. E posibil altfel sa se sperie la vreo doua scene dar efectul final este unul excelent.

Pont!
Cereti la casa de bilete randul care este inaltat mai mult fata de cel din fata lui. De exemplu, in sala 1 de la Cinema City randul cu pricina este randul 11. Daca aveti copii maruntei si tot nu vad peste randul din fata, tetierele se pot scoate fara a provoca stricaciuni. Puneti-le la loc inainte de sfarsitul filmului pentru ca asa e frumos.

Rezervati-va biletele pe net. Pe www. cinemacity.ro . Eu asa fac si stau linistit.

In parc
Vremea pentru acest weekend se anunta destul de rece dar fara ploi. Asa ca, dupa un film puteti merge in parc. Va recomand Copou, langa stadion, pentru ca la topogane si invartitori ii veti putea supraveghea cu usurinta pe cei mici, iar ei se vor distra de minune. Alaturi sunt tot felul de invartitori si trenulete, nu e DisneyLand dar ii veti obosi pe copii astfel incat sa manance bine la masa de seara.

Acasa
Avand in vedere ca veti ajunge acasa destul de repede, cel putin mai repede decat ajungeti vara cand se intuneca tarziu, puteti cumpara de la Carturesti dvd-ul Alba Ca Zapada si Cei Sapte Pitici sau multe alte dvd-uri. Va spun acest lucru nu ca o reclama ci ca o rugaminde de a nu va afecta copiii cu desene animate violente de pe canalele consacrate. Sunt si desene in regula, unele pe Minimax, dar sunt o exceptie. Cu un film de lung metraj acasa v-ati scos. Ii adormiti usor si daca aveti cu cine sa ii lasati puteti sa o stergeti pe o masa in Dublin sau la Toolroom Knight.

DUMINICA
Trezirea de voie.

Teatru
La Teatrul Luceafarul, de la ora 11.30, la Sala Mare este piesa Alba ca Zapada, de Fratii Grimm. Eu inca nu am vazut spectacolul dar cred ca voi fi acolo in acest weekend.

Atentie!
Mergeti cu 20 minute mai devreme pentru a prinde locuri in sala.

Pont!
Daca mergeti mai multi parinti, puteti lasa pe unul din voi in sala prin tragere la sorti, iar restul, cu consimtamantul copiilor, bineinteles, o puteti sterge vizavi, in cafeneaua Ramada unde au o cafea pe cinste si un fresh ce iti scoate din cap petrecerea din Dublin.

Dupa spectacol mergeti la un chinez. Restaurant chinez. Cel din Sararie are un orez foarte apreciat de ai mei. Nu au loc de joaca dar tipii de acolo sunt toleranti cu juniorii si asta e important.

Daca aveti cu cine lasa copiii seara, vedeti daca mai prindeti bilete la Straini in Noapte cu Florin Piersic si Emilia Popescu. Regia - Radu Beligan. Merita efortul.


*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 714
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5271 zile, 13 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .