poze evenimentele din week end de la palas mall

EVENIMENTELE DIN WEEK-END, DE LA PALAS MALL

Iasi , Iasi. Vineri 12 Aprilie 2013 - Duminică 14 Aprilie 2013
Palas Mall

Categorii: Spectacole si Filme , Targuri

Cei mici şi cei mari sunt invitaţi să combine sesiunile de shopping cu un târg handmade, proiecţii de film, expoziţie cu scop caritabil, prezentări de modă pentru prichindei şi casting de modele.

De vineri până duminică, 12 – 14 aprilie 2013, Palas Mall găzduieşte Târgul Handmade. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor Români din Afara Graniţelor şi va avea loc la intrarea Palas Mall, zona Subway. Participanţii îşi vor demonstra măiestria în crearea unor articole unicat, iar clienţii Palas Mall vor putea să îşi îmbogăţească colecţiile de obiecte lucrate manual, cu bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente speciale.

Vineri, 12 aprilie, în intervalul orar 17.00 - 20.00, cinefilii sunt invitaţi în zona scării rulante din apropierea NewLook pentru a viziona proiecţii de film mut. Prezentarea peliculelor face parte din evenimentul Cafékultour organizat de Institutul Francez şi Centrul Cultural German.

În perioada 12 – 14 aprilie, în zona Foodcourt se va desfăşura proiectul Brave Art. Programul îşi propune să încurajeze tinerii talentaţi la pictură, fiind sprijiniţi de cetăţenii care pun accent pe protejarea mediului înconjurător. Micii artişti vor expune carneţele din hârtie reciclabilă pictate manual, pe care clienţii Palas Mall le vor cumpăra, susţinând astfel talentul lor şi o cauză nobilă. Sumele strânse din vânzarea carneţelelor vor fi direcţionate către tinerii pictori şi către programul educaţional YouthBank, care susţine libera iniţiativă, spiritul filantropic şi implicarea civică.

Duminică, 14 aprilie, de la ora 17.00, Atriumul Palas Mall se transformă în podium de defilare pentru cei mai frumoşi prichindei. Peste 30 de copii din cadrul agenţiei Academia Show vor încânta clienţii din îndrăgita destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber prin prezentări de modă cu cele mai noi tendinţe vestimentare pentru cei mici. Spectacolul va fi completat cu momente de teatru şi muzică, ştrengarii demonstrând că sunt şi talentaţi. De la ora 18.30, copiii care vor să devină modele au şansa să convingă specialiştii de şarmul lor în cadrul castingului organizat de agenţia Academia Show.

Prichindeii mai au un motiv de bucurie în acest week-end petrecut la Palas Mall. Duminică, de la ora 18.30, în zona LC Waikiki, năzdrăvanii vor fi spectatorii piesei „Micul Circ”, oferită de talentaţii artişti ai Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2284
Cuvinte cheie: Iasi
monica

Adaugat in urma cu 4032 zile, 12 Apr. 2013

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .