poze blood ultimul vampir

Blood: Ultimul vampir

Iasi , Iasi. Vineri 11 Septembrie 2009 19:30

Categorii: Spectacole si Filme

(Premiera - 11 Septembrie 2009)

"Blood: Ultimul vampir" este povestea Sayei, o adolescenta extraordinara de 16 ani, care sub aparentele ei tineresti ascunde sufletul chinuit al unui "hobbit" de 400 de ani.

Provenind dintr-un tata-om si o mama-vampir, ea este de secole o singuratica, obsedata de dorinta de a-i lichida pe toti vampirii din lume cu ajutorul tehnicilor sale de samurai, desi ea insasi nu poate supravietui decat sugand sange ca si vampirii pe care-i vaneaza. Cand este trimisa de organizatia clandestina pentru care lucreaza intr-o baza militara de la Tokyo, Saya simte imediat ca aceasta ar putea fi o oportunitate unica de a-l distruge pe Onigen, patriarhul raului si conducatorul tuturor vampirilor. Folosindu-si sabia si puterile supraomenesti, ea incepe sa reteze tentaculele raului printr-o serie de confruntari spectaculoase si bine pregatite.

Totusi, abia cand reuseste, dupa secole de singuratate, sa lege prima prietenie cu un om, in persoana fiicei generalului care conduce baza militara, Saya isi da seama ca puterea ei asupra lui Onigen consta exact in abilitatea ei de a interconecta cu oamenii...

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 631
Cuvinte cheie: Actiune , filme , samurai , thriller , vampir , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3928 zile, 01 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .