poze body mind spirit festival

Body Mind Spirit Festival

Iasi , Iasi. Vineri 28 Mai 2010 10:00 - Duminică 30 Mai 2010
Teatrul Luceafarul

Categorii: Spectacole si Filme

O experienta plina de natural, de sanatos, de informatii utile si de voie buna.

In cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoara pe tot parcursul expozitiei, alternativ cu manifestarile artistice, isi vor expune temele personalitati din domeniu, precum Ana Pricop, Aritia Poenaru, George Pascal, Steluta Tudose, Cristian Pompei, Iuri Floroiu, Contele Incappucciato, Costica Dorneanu, Cristina Stroiny, astrolog Minerva, terapeut Corina Turliuc.Pentru a va convinge cât de interesante sunt toate temele abordate in aceste workshopuri si a vedea numele personalitatilor care le vor sustine vizitati sectiunea de workshopuri in cadrul siteului festivalului, bodymindspiritfestival.ro.

Ca si la editia din Bucuresti, expozitia cu vânzare include firme de top, care va vor intâmpina cu oferte speciale, demonstratii, servicii si produse la oferta. Veti gasi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale si corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, educatie – dvd-uri, cursuri, carti si reviste.

Body Mind Spirit Festival include si o latura artistica, special creata pentru a-ti delecta sufletul si a te relaxa, in mod gratuit. Programul artistic se va desfasura alternativ cu programul seminariilor, cu manifestari din domeniile cele mai diverse: teatru, karate, fitness, aerobic, Tai Chi, Qi Gong, dans sportiv si modern, dans oriental, prezentare de moda si nu numai. Programul artistic va fi disponibil spre vizualizare pe siteul festivalului, bodymindspiritfestival.ro, in ultima saptamana dinainte de festival.

Toate aceste activitati au rolul de a construi un cadru deosebit, ale carui caracteristici reflecta valorile sustinute de catre acest festival: sanatatea, armonia, implinirea mentala si spirituala, un mod de viata echilibrat sub toate aspectele. Asteptam cu drag publicul nou din Iasi si imprejurimi pentru a se bucura de atmosfera unica prezenta la fiecare editie a Festivalului Body Mind Spirit.

*Sursa:360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 912
sandu

Adaugat in urma cu 5083 zile, 21 Mai. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .