poze eveniment iesii au teatru

Eveniment -"Iesii au teatru"

Iasi , Iasi. Miercuri 16 Iunie 2010 19:00
Galeriile Anticariat D.I. Grumăzescu

Categorii: Spectacole si Filme

Detalii legate de proiect puteţi afla la numărul de telefon: 0728020169

În data de 16 iunie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza", în colaborare cu Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” si Opera Natională Romană din Iaşi organizează primul eveniment din cadrul proiectului „Ieşii au Teatru”.

Evenimentul va avea loc la Galeriile Anticariat D.I. Grumăzescu la orele 19:00. Acesta se va desfăşura sub numele „Sus Cortina”, având drept scop alegerea unei campaniei de relaţii publice care işi propune să atragă şi să pregătească publicul ieşean pentru redeschiderea Sălii Mari a Teatrului Naţional.

Evenimentul va fi prezentat de Dora Morhan, iniţiatoarea proiectului, şi îi va avea ca protagonişti pe studenţii din anul I, grupa I, de la facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.

Studenţii îşi vor prezenta proiectele, încercând să convingă publicul spectator să voteze echipa cu cea mai creativă şi mai complexă strategie de comunicare. Seara nu va fi lipsită de o serie de momente artistice ce vor delecta spectatorii şi vor destinde atmosfera.

Proiectul „Ieşii au teatru” a luat naştere în urma parteneriatului pe care cele trei instituţii l-au încheiat în luna aprilie a anului curent, ca semn de solidaritate pentru cultura ieşeană. Scopurile pe care şi le propun iniţiatorii şi organizatorii acestui eveniment sunt: creşterea interacţiunii publicului cu Teatrul Naţional şi Opera Natională dar şi creşterea gradului de informare asupra proiectelor pe care acesta le desfăşoară.

Mai multe detalii: http://www.teatrulnationaliasi.ro/ro/noutati/eveniment-iesii-au-teatru_68.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 556
Cuvinte cheie: Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 5062 zile, 11 Iun. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .