poze film fluier din nou

FILM:"Fluier din nou"

Iasi , Iasi. Miercuri 28 Aprilie 2010 18:00
Hotel Unirea

Categorii: Spectacole si Filme

Biletele pot fi cumparate de la Libraria-cafenea Avant-Garde, situata pe strada Lapusneanu.



Cu siguranta va mai amintiti de filmul regizorului Florin Serban. Poate si de nenumaratele replici ironice care au iesit la suprafata dupa vizionarea peliculei. Vorbim despre aceeasi productie, insa intr-un context diferit si mult mai atractiv.

Pe 28 aprilie, la ora 18, in sala "Cuza" a Hotelului Unirea din Iasi are loc evenimentul "Fluier din nou". Initiativa apartine unui grup de masteranzi la "Analiza si Strategie de Marketing", din cadrul FEEA. Proiectul este de tip fundraising, toti banii stransi fiind directionati catre Fundatia COTE pentru finantarea proiectului "Absolvent".

Acesta se ocupa cu integrarea in societate a tinerilor post-institutionalizati, proaspat iesiti din casele de copii. Principalele demersuri care se fac in sprijinirea lor sunt cele referitoare la taxtele de scolarizare, de chirie, precum si incercarea de a le gasi locuri de munca pe piata ieseana.

Evenimentul consta in proiectia filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier", la finalul caruia va avea loc o discutie deschisa alaturi de: Florin Serban, producatorul Daniel Mitulescu, actorii Ada Condeescu, George Pistereanu, Clara Voda si un fost destinut care a avut un rol in pelicula, Papan Chilibar.
Intreaga seara va fi moderata de Ana Chiricescu care ii va indemna pe participanti sa participe la sesiunea de autografe, dar si la cocktailul ce va fi servit in Restaurantul Panoramic al aceluiasi Hotel.




Pret bilet: 25 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 727
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5121 zile, 17 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .