poze fratii bloom the brothers bloom sua 2008

Fratii Bloom/ The Brothers Bloom (SUA, 2008)

Iasi , Iasi. Vineri 6 Noiembrie 2009 12:00
Cinematograful Victoria Iasi

Categorii: Spectacole si Filme

6 lei primul spectacol, 8 lei celelalte spectacole

Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo sunt protagonistii unei comedii senzationale, Fratii Bloom/ Brothers Bloom, o mult-asteptata pelicula ale carei filmari au fost realizate si in Romania, la Castelul Peles.

Pelicula aduce pe marile ecrane povestea fratilor Bloom, doi infractori inraiti care si-au facut un mod de viata din a escroca persoane cu foarte multi bani, carora le exploateaza viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine organizate. Dupa o copilarie nefericita, petrecuta in mijlocul a numeroase familii adoptive, cei doi, Stephen si Bloom hotarasc sa isi asigure un trai confortabil si lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici.



Obosit insa de fuga continua de politie, Bloom (Adrien Brody) - fratele cel mic - incearca sa devina om cinstit si sa lase in urma trecutul sau infractional; cu toate acestea el se lasa convins de fratele sau, Stephen (Mark Ruffalo) si de partenerul lor - Bang Bang, sa puna in scena o ultima lovitura de maestru care sa ii permita un trai linistit pana la finalul vietii, chiar daca eforturile lui de a intra in legalitate ar fi sortite esecului. Victima - in aparenta perfecta - aleasa de catre cei trei escroci este Penelope (Rachel Weisz), o mostenitoare atragatoare, sexy si plina de ciudatenii, careia ii propun o excursie costisitoare in jurul lumii.
Cum insa socotelile de acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ, Bloom se indragosteste de Penelope in timpul calatoriei, punand astfel in pericol reusita planurilor lor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 490
Cuvinte cheie: cinema , filme , premiera , spectacol , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5288 zile, 28 Oct. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .