poze let s roll

Let's roll !

Iasi , Iasi. Sâmbătă 22 Mai 2010 16:00
Cinema Victoria

Categorii: Spectacole si Filme

Masteranzii de la FEAA încurajează practica studenţească

Sâmbătă 22 mai, ora 16:00, la cinema Victoria din Iași, echipa MarkCom formată din masteranzi de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” organizează evenimentul Let’s Roll!. Acesta va consta într-o proiecţie de spot-uri create de studenţi din importante centre universitare din ţară, precum Iaşi, Timişoara sau Cluj-Napoca, dar şi o tombolă cu premii surpriză. Spot-urile proiectate vor fi atât cu specific publicitar, cât şi artistic.


Proiectul Let's roll! își propune să atragă atenția asupra potențialului de comunicare creativă dar și planificată al studenților și prin urmare să încurajeze concretizarea acestuia în activități practice şi produse palpabile.


Evenimentul Let’s Roll este unul caritabil și va încerca să strângă cât mai multe fonduri pentru a ajuta persoanele afectate de autism. Accesul în sală se va face pe bază de bilet și astfel fondurile strânse vor fi donate Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism din România, filiala Iași, care îşi doreşte ca, împreună cu partenerii, să finalizeze amenajarea unui centru pentru persoane cu autism, unde se vor desfăşura activităţi educative, de recuperare şi integrare socială, sau ateliere ocupaționale pentru tineri și adulți.


Biletele pot fi achiziţionate din librăria-cafenea Avant-Garde, şi de la standurile din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, corpurile A şi B.


*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 983
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5069 zile, 13 Mai. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .