poze merit sa vad

Merit sa vad

Iasi , Iasi. Vineri 20 Mai 2011 19:00 - Vineri 20 Mai 2011
Teatrul Luceafarul, Sala Mare

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 350/400

"...Merit sa vad!" - eveniment cultural-artistic, cu scop caritabil

“...Merit să văd!” - Eveniment cultural-artistic cu scop caritabil.


Data: 20 mai 2011, ora 19


Locație: Teatrul Luceafărul, Iași


Preț bilet: 35/50/70 Ron


“…Merit să văd!” este un eveniment cultural-artistic filantropic, realizat de echipa FOCUS, în parteneriat cu Asociația Rotaract Iași 2000. Scopul acestui eveniment este strângerea sumei de 2000 euro, în vederea realizării unei operații oftalmologice, pentru Ana Maria Tudorache , o fetiță de 12 ani, din județul Iași, care se confruntă cu probleme grave de vedere, având următorul diagnostic: Strabism congenital cu fibroza muschilor extraoculari, OD – parțial corectat, chirurgical, OD – ambliopie gravă, OS – miopie mică, AO – nistagmusorizontal în resort.


Medicii oftalmologi consideră că ar fi posibilă o operație la Cluj, însă numai după o nouă intervenție pentru deschiderea pleoapelor. Fondurile necesare vor fi obținute din vânzarea biletelor pentru eveniment și din potențialele donații ulterioare. Evenimentul “…Merit să văd!” constă preponderent într-o susţinere scenică a recitalului “Sunt un orb” de către renumitul actor Horaţiu Mălăele.


Recitalul este compus dintr-o pleiadă de poezii. Horaţiu Mălăele vorbeşte despre dragostea picturală, de mamă, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Păunescu.


În cadrul evenimentului se înscriu încă două momente artistice. Primul moment va fi coordonat de Prof. Ligia Delia Grozdan de la Universitatea de Arte "George Enescu" Iaşi, Departament Teatru şi este susţinut de studenţi de la UAGE şi dansatori de la ACADEMIA SHOW (îndrumători Prof. L.D. Grozdan şi Cosmina Paraschiv). Al doilea moment va fi susţinut de copiii de la Palatul Copiilor din Iaşi, sub îndrumarea Prof. Anca Apetroaie.


Prețul unui bilet este de 35 Ron, 50 Ron sau 70 Ron. Biletele se pot procura de la Centrul de Informatii Cromatic, din Centrul Comercial Felicia, de la membrii echipei Focus sau în seara evenimentului, de la intrarea în Teatrul Luceafărul.


Mai multe detalii suplimentare găsiți pe site-ul www.meritsavad.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului – Merit să văd.

Mai multe detalii: http://www.meritsavad.ro

Pret bilet: 70/50/35

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1069
Cuvinte cheie: Iasi

Eveniment postat de organizator

bogos raluca

Adaugat in urma cu 4742 zile, 02 Mai. 2011

Adaugat de ralucabogosmironescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .