poze  noaptea devoratorilor de publicitate 2010 a 30 a editie editie festiva

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 – a 30-a ediţie, „Ediţie festivă”

Iasi , Iasi. Sâmbătă 23 Octombrie 2010 21:00
Cinema Republica, Iasi

Categorii: Spectacole si Filme

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 la Cinema Republica

MSA Events organizează Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 în Iaşi, Braşov, Timişoara, Sibiu şi Cluj-Napoca! Ediţia din acest an a Nopţii Devoratorilor de Publicitate, cea de-a 30-a, „Ediţie Festivă”, este centrată pe ideea aducerii sub lumina reflectoarelor a creaţiilor valoroase din lumea publicităţii, în cadrul unei gale à la Oscar. Covorul roşu, şampania, costumele fancy, „de designer”, flash-urile fotografilor, muzica de gală, limuzinele, trofeele – o întreagă panoplie care va învălui Noaptea Devoratorilor din 2010 (pentru pasionaţii de prescurtări, NDP 2010) într-o atmosferă hollywoodiană!

Gala itinerantă a NDP 2010 se va desfăşura după următorul program:

* Iaşi, pe 23 octombrie 2010, la Cinema Republica;
* Braşov, pe 6 noiembrie 2010, la teatrul „Sică Alexandrescu”;
* Timişoara, pe 20 noiembrie 2010, la Sala Capitol;
* Sibiu, pe 4 decembrie 2010, la Casa de Cultură a Sindicatelor;
* Cluj-Napoca, pe 11decembrie 2010, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Filmul evenimentului este online pe www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro

Pentru detalii şi informaţii de ultimă oră, intraţi pe www.msa.ro

Spectacolul va dura 7 ore: începe la ora 21.00 şi cuprinde 4 calupuri de publicitate cu durata de 80 de minute, întrerupte de 3 pauze. Coordonatele show-ului din acest an sunt: proiecţie, entertainment, interactivitate, unicitate.

MSA Events, organizatorul tradiţional al Nopţii Devoratorilor de Publicitate celebrează prin ediţia din acest seducţia cinematografului şi a fimului dedicat publicităţii – clipul, de pretutindeni şi de oricând!

Inspirată din atmosfera glorioasă a filmului hollywoodian, ediţia aniversară a Nopţii Devoratorilor de Publicitate (cea de-a 30-a) se transformă într-un eveniment de gală, plin de fast şi spectaculozitate. Ediţia „festivă”, afirmă, cu un pic de autoironie specifică breslei, faptul că o colecţie de clipuri publicitare este o cinematecă, atent organizată şi care are rolul de a tezauriza, de 30 de ani, cele mai creative „filme” de publicitate. Asta, desigur, sub bagheta de magician a lui Jean-Marie Boursicot, şi a producătorului general Dan Chişu. Astfel, sunt aduse împreună lumile fabuloase ale filmului şi publicităţii, definite de seducţie şi pe puterea de a ne face să visăm.

MSA Events anunţă concursul Cel mai regizor devorator - Premiile filmului de publicitate DevoratOscar / Devorad’or

Aspectul inovator al celei de-a 30-ediţii este interactivitatea, fanii publicităţii fiind parte din spectacolul însuşi. Va fi realizată o platformă video online unde se vor putea posta clipuri realizate de către iubitorii publicităţii, dedicate brandurilor partenerilor ediţiei din acest an. Adevărate scurt-metraje filmate cu camera telefonului mobil, spoturile Devoratorilor vor fi parte a proiecţiei din cadrul Nopţii, iar cele mai reuşite vor primi premii consistente în bani şi produse din partea partenerilor. Platforma video online va deveni o cinematecă în sine, va genera trafic pe site-urile organizatorilor şi partenerilor, ca şi o notorietate deosebită.

Filmele premiate vor fi proiectate în cadrul „Ediţiei Festive”, se vor primi premii şi statuete DevoratOscar / Devorad’or.

Anul ăsta, nu vă lăsăm să ad-ormiţi. În scurt timp, se va auzi: Motor!

Sursa: www.tusiromania.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 767
Cuvinte cheie: Film , Evenimente Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 4970 zile, 16 Sep. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .