poze the twilight saga new moon 2009

The Twilight Saga: New Moon (2009)

Iasi , Iasi. Vineri 20 Noiembrie 2009 20:30

Categorii: Spectacole si Filme

Gen Fantastic, Horror, Romantic, Thriller

Bella îşi revine după atacul vampirilor, iar principala ei grijă este să-şi serbeze aniversarea cu Edward şi familia lui. Un cadou buclucaş face ca Bella să se taie la deget, un eveniment prea intens pentru familia Cullen, care şi-a jurat să nu mai pună gura pe sânge. Ca s-o protejeze pe adolescentă, membrii familiei preferă să plece din oraş, dar asta nu o va scăpa pe Bella de pericole...

----------

Bella Swan duce o viaţă fericită alături de Edward. Însă necazurile încep de ziua ei când, fiind acasă la familia Cullen, se taie la deget în hârtia unui cadou primit, sângele "stârnind pofta" celor din familie.

Din acel moment, lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată - după câteva zile de la incident, Edward o părăseşte pe Bella, plecând de tot din Forks, împreună cu familia sa. Exact în această parte, povestea devine oarecum clasică: tânăra rămâne singură şi suferindă. Lunile trec, iar tatăl său dispera, încercând mereu să o readucă cu picioarele pe pământ. După ameninţări că o va trimite acasă la mama ei, Bella, încet, încet îşi revine şi îşi propune multe lucruri. Însă unul, neprevăzut, va fi în persoana lui Jacob Black, vechiul ei prieten, cu ajutorul căruia îşi va reveni din stările de depresie.

Alături de Jacob, Bella descoperă că unele părţi ale vieţii pot fi interesante. Nu după mult timp, pe Bella o loveşte pofta de distracţie şi aventuri periculoase: motociclete, aruncări în apă de pe stânci, căutări de urşi şi... de noi iubiri?!

După aventuri trăite la maxim, necazurile o năpădesc iarăşi pe Bella: fata îşi explică comportamentul ciudat al lui Jacob - băiatul a fost transformat într-un varcolac.

Însă necazurile nu se termină aici: Alice apare la casa familiei Swan şi îi mărturişeste Bellei că din cauza unor informaţii greşite, a lui Rosalie şi a unor discuţii telefonice cu Jacob, Edward şi-a propus să ajungă la clanul Volturi, un grup sofisticat de vampiri antici, ca să le ceară să fie omorât.

Din acest punct, totul devine o cursă contra cronometru, iar Bella se va vedea nevoită să plece de urgenţă în Italia, în speranţa de a-l salva pe Edward de la o moarte în van.

Sfârşitul ne lasa "însetaţi" după continuare, căci decizia Bellei de a renunţa la viaţa de om, dorind sa trăiască veşnic, ca vampirii, este momentul în care povestea eroinei urmează să ajungă într-un punct culminant plin de decizii neaşteptat de delicate...

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 946
Cuvinte cheie: cinema , filme , premiera , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5307 zile, 17 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .