poze noua sala de catarat din iasi blocker

Noua Sala de Catarat din Iasi - BLOCKER

Iasi , Iasi. Sâmbătă 3 Octombrie 2009 18:00
Locatie: Iasi, Str. Socola, Nr. 16 (La fostul Tamaz)

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Pret: intrare libera

Pentru accesul pe panoul de catarat aveti nevoie de o pereche de papucei, sau daca este cazul, pentru escalada de un ham pentru asigurarea in coarda. Va punem la dispozitie echipamentul pentru catarare, pentru inchiriere sau achizitionare, la magazinul din interiorul salii.* Vezi lista de preturi si reducerile pentru elevi si studenti

Poti sa-i spui cum vrei: sala de catarat, sala de escalada sau sala de alpinism, ceea ce conteaza este ca Iasiul se poate bucura acum de una dintre cele mai complexe sali de catarat din Romania.

Sambata 3 octombrie la ora 18:00 va asteptam, la deschirea salii de catarat din Iasi - Blocker, una dintre cele mai complexe sali de catarat din tara, oferind aproximativ 300mp suprafata de catarat ( structura de bouldering de 160 mp, un panou de escalada de 80 mp, panou special pt copii si zona pentru incepatori). Sala ofera o varietate mare de posibilitati de catarare in functie de nivelul de experienta, fiind potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru performerii alpinismului clasic, escaladei sau boulderingului.

Va asteptam cu 42 de trasee, atat de bouldering cat si de escalada, amenajate de Oliver Batîr. Traseele vor fi amenajate pe culori si vor avea trei nivele de dificultate (incepatori, medii, avansati) si vom pune la dispozitie liste cu gradul de dificultate al acestora.

Am pregatit multe surprize si mini-concursuri cu premii pentru toate nivelele de dificultate. In plus, va vom intampina cu piscoturi home-made facute de Amalia (in limita stocului disponibil :P ) , suc si bineinteles, pofta de catarat, pentru ca exista destula la noi, dupa perioada destul de mare de lipsa a unei sali de escalada. Avem in proiect si constructia a unei zone de relaxare, cu "refugiu" si hamace, pe care speram sa o finalizam pana la data deschiderii.

Pentru cei incepatori in ale alpinsimului, avem instructori ce va vor explica elementare necesare initierii in acest sport, reguli si va vor da cele mai bune sfaturi pentru a putea progresa cat mai repede.

Pe langa toata catararea, nu am uitat si partea fun a lucrurilor si vom organiza in interiorul salii un after party, despre care nu putem da detalii momentan, dar va asiguram ca va fi multa distractie si la care speram sa fim in numar cat mai mare.

Intrarea este gratuita.

Despre evolutia proiectului si atmosfera de lucru pe parcursul lucrarilor din sala, puteti afla mai multe si vedea fotografii pe site-ul Amaliei Mindru www.amaliamindru.ro

Pentru cei din afara Iasiului interesati de posibilitati de cazare, ar trebui sa ne anuntati din timp, in functie de numar, putem obtine preturi si conditii foarte bune. (10-20 lei/zi). Ne puteti contacta la salut@blocker.ro sau 0762.613.143 (Catalin).

Daca nu ai echipament de specialitate, il poti inchiria sau achizitiona de la magazinul din interiorul salii. Vom adauga informatie si cat mai multe detalii despre alpinism si ramurile lui, echipament necesar si multe alte informatii utile.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2248
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5296 zile, 28 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .