poze hai la fotbal

Hai la fotbal!

Iasi , Iasi. Duminică 11 Aprilie 2010 13:00
teren Agronomie, Copou

Categorii: Sport si Excursii

Acesta este ultimul articol despre evenimentul pe care o sa-l organizam.

Competitia va avea loc pe data de 11 aprilie 2010 – ora 13.00 (duminica) pe unul din terenurile sintetice din Agronomie, Copou – Iasi. Vor fi 4 echipe de catre 6 bloggeri iar sistemul va fi de mini campionat. Fiecare echipa va juca un meci impotriva altei echipe incat fiecare sa joace cu fiecare. Pana in momentul de fata sunt 3 capitani (al 4-lea va fi ales la fata locului) care vor trage la sorti componenta echipelor.

Evenimentul este sponsorizat de Timisoreana (prin intermediul http://fotbaladevarat.ro ) cat si de Restaurantul Agatha din Iasi ( http://restaurant-agatha.ro/ ). Participantii vor primi premii in functie de clasament dar si in functie de prestatia lor din teren ( cei de la Agatha au pregatit niste premii surpriza pentru voi tongue ). Nu se percepe nicio taxa de participare, terenul este deja inchiriat. Pe langa aceasta vom primi din partea sponsorilor echipament (un tricou, nu stiu inca specificatii) cat si bere la fata locului.

V-as ruga totusi sa fiti acolo la 12:30 cel tarziu pentru a putea face echipele, meciurile si alte chestii ce tin de organizare. Locuri in tribune sunt destule deci cei care doresc sa vina, sa faca poze, sa filmeze sau doar sa asiste sunt bineveniti. Am increderea ca va fi un eveniment plin de umor, voie buna si miscare. In acelasi timp, participantii care au auzit de concursul Timisoreana – Fotbal Adevarat se pot filma cu ajutorul celor de pe margine si pot trimite apoi filmuletul pentru a avea ocazia de a juca un meci amical impotriva unor vedete din fotbalul romanesc adevarat – Silviu Lung, Miodrag Belodedici, Bumbescu, Cartu sau Costel Orac. Meciul va avea loc la Iasi in deschiderea finalei Cupei Romanei la Fotbal Timisoreana (26.05.2010).

Daca aveti si alte intrebari puteti sa le puneti aici. Daca nu, va asteptam pe toti duminica la 13.00 in agronomie. Pentru cei care nu stiu unde se afla terenul – ajungeti la rondul din agronomie (unde intorc tramvaiele) si faceti la dreapta printre blocuri. Nu aveti cum sa ratati terenurile. S-ar putea sa fie niste norisori razleti, deci echipati-va corespunzator.
*Sursa: somnulescu.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 752
Cuvinte cheie: 2010 , fotbal , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5130 zile, 08 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .