poze iasul gazduieste jumatate din etapa zonala a cupei liceelor si etapa finala la fotbal feminin

Iasul gazduieste jumatate din etapa zonala a Cupei Liceelor si etapa finala la fotbal feminin

Iasi , Iasi. Vineri 16 Aprilie 2010 10:00
Sala Polivalenta

Categorii: Sport si Excursii

Acest lucru dovedeste ca Iasul reprezinta un centru zonal important pe harta sportiva a Romaniei.


In perioada 16 – 25 aprilie, la Iasi, are loc etapa zonala a Cupei Liceelor, editia 2009 – 2010, la urmatoarele discipline sportive: baschet fete, baschet baieti, handbal fete, tenis de masa fete, tenis de masa baieti. Competitiile, cinci pentru fiecare disciplina, se desfasoara intre echipele castigatoare ale etapelor judetene din Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui.

Judetul Iasi este reprezentat de Liceul cu Program Sportiv la baschet fete si handbal fete, Colegiul National la baschet baieti, Colegiul Tehnic „Gh.Asachi” si Grup Scolar Vladeni la tenis de masa fete, Liceul cu Program Sportiv si Grup Scolar Constantin Brancusi la tenis de masa baieti.

Jumatate din competitiile etapei zonale se desfasoara la Iasi, celelalte discipline sportive fiind programate astfel: atletism fete si baieti la Vaslui, fotbal baieti la Botosani, fotbal fete la Bacau si handbal baieti la Campulung Moldovenesc.

Tot la Iasi, in perioada 13 – 16 mai 2010, are loc etapa finala din cadrul Cupei Liceelor la fotbal feminin, la care participa echipele castigatoare din cele opt zone ale tarii.

„Iasul gazduiete jumatate din etapa zonala a Cupei Liceelor si etapa finala la fotbal feminin. De aceea, investitiile in sport (resurse umane si materiale) reprezinta o prioritate a Directiei pentru Sport a Judetului Iasi.”, a declarat Ciprian Paraschiv, director coordonator DSJ Iasi.
*Sursa: dsjiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 498
Cuvinte cheie: handbal , 2010 , fotbal , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4680 zile, 08 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .