poze suporting

SuPORTing

Iasi , Iasi. Miercuri 22 Aprilie 2015 14:00 - Joi 23 Aprilie 2015
Sala Polivalenta Iasi

Categorii: Sport si Excursii

În zilele de 22 și 23 aprilie va avea loc SuPORTing, eveniment caritabil oganizat de Asociația Studenților din Domeniul Marketingului, AsdMARK. În acest an, SuPORTing se va desfășura într-un nou format: 2 zile, 2 meciuri: unul de fotbal și unul de handbal feminin. Meciul de fotbal va avea loc pe data de 22 aprilie, la ora 14:00, la Sala Polivalentă Iași, între o echipă formată din profesori ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și una formată din studenții lor. Meciul de handbal feminin se va desfășura pe data de 23 aprilie, ora 14:00, la Sala Polivalentă Iași, între echipa de handbal senioare din Târgu Frumos, Școala Generală Garabet Ibrăileanu, și o echipă formată din studente de la FEAA.

SuPORTing este un eveniment care își propune să aibă un impact pozitiv în societate prin intermediul sportului în principal, dar și al carității. Banii încasaţi din vânzarea biletelor la SuPORTing sunt folosiţi pentru a susține o cauză caritabilă. Această ediție SuPORTing are ca și scop strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Matei Nedelcu, un copil cu vârsta de 6 anișori, care a fost diagnosticat cu un an în urmă cu leucemie limfoblastică acută.
Prețul unui bilet este de 5 lei. Biletele s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa în continuare (inclusiv în zilele evenimentului) de la membrii AsdMARK și de la standul dedicat evenimentului (parter FEAA, UAIC). Pentru a achiziționa bilete și pentru a dona pentru Matei luați legătura cu Gina Sandu, Secretar General AsdMARK, la numărul de telefon: 0754546969 sau prin e-mail : gina.sandu93@gmail.com.
AsdMARK, cu ajutorul susținătorilor SuPORTing, a pregătit surprize pentru suporteri: tombolă, concursuri între reprize, iar în cadrul meciului de fotbal, la final, va avea loc licitația mingii de fotbal cu semnăturile profesorilor.
Mulţumim susținătorului principal al acestui eveniment: Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi, precum şi celorlalți susținători și sponsori: Casa de Cultură a Studenţilor, Decathlon, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă, Optica Medicală Vision For You, Stud Pass, Vila Aris, pentru ajutorul acordat în organizarea evenimentului şi la premierea câştigătorilor. Mulţumim partenerilor media pentru susţinerea evenimentului şi a cauzei SuPORTing.
Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi pe site-ul: www.suporting.wordpress.com, precum şi pe pagina de facebook: www.facebook.com/events/661961760577239/.

Mai multe detalii: http://www.suporting.wordpress.com

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1101

Eveniment postat de organizator

dorosenco mariana

Adaugat in urma cu 3300 zile, 08 Apr. 2015

Adaugat de Mariana Doroşenco

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .