poze teo vio i costel despre ce vorbim

Teo, Vio și Costel - Despre ce vorbim

Iasi , Iasi. Miercuri 25 Martie 2020 21:00
Sala Unirii - Cinema Victoria

Categorii: Stand Up Comedy

Teo a pornit in turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!” Trioul din stand up-ul românesc Teo, Vio si Costel pleaca in turneu cu un spectacol in care pun in fața spectatorilor prejudecățile, rutina, gafele din viața fiecăruia, o oglindă în care fiecare se poate analiza relaxat. “

Despre ce vorbim” este un show de stand up comedy care își propune să arate că putem să luăm viața în serios chiar și când glumim, cu condiția să o facem cu inteligență. Considerați unii dintre cei mai buni dintre comedianții români, cu preocupări în zona tehnologiei, a modei și chiar în zona de spiritualitate, Teo, Vio si Costel sunt prieteni de mai bine de 15 ani și au o lungă istorie împreună în show-urile de stand up. Sunt, de altfel, unii dintre cei mai influenți comedianți români, rezidenți în Club 99 din București.

În cei saisprezece ani de scenă, cu spectacole atât în club, cât și în țară, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

MIERCURI, 25 MARTIE de la 21:00

CINEMA VICTORIA – SALA UNIRII - IASI

Stand up comedy SHOW NOU – TURNEU 2020

"Despre ce vorbim" cu Teo,Vio și Costel

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-teo-vio-si-costel-despre-ce-vorbim-52393/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 599
Cuvinte cheie: Iasi
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1006 zile, 06 Mar. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .