poze targ de arta i antichita i in week end la palas mall

TÂRG DE ARTĂ ȘI ANTICHITĂȚI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Iasi , Iasi. Vineri 29 Martie 2013 - Duminică 31 Martie 2013

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

La final de săptămână, ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi nu numai să-şi petreacă timpul liber în inima oraşului. Din programul evenimentelor fac parte un târg de antichităţi, recitaluri de pian şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

Timp de trei zile, în Atriumul Palas Mall se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Bucovinart, de vineri, 29 martie, până duminică, 31 martie 2013 inclusiv, şi reuneşte peste 40 de expozanţi din oraşe precum: Baia Mare, Satu Mare, Braşov, Bucureşti, Brăila, Galaţi, Bacău, Vaslui, Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Suceava, Botoşani şi Iaşi. Piese de colecţie, a căror valoare a sporit de-a lungul timpului, vor putea fi admirate şi achiziţionate şi de la colecţionarii veniţi special din Ungaria. Pasionaţii de artă şi istorie vor descoperi la Palas Mall: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte ornamentale învăluite în mister.

De vineri şi până duminică, clienţii Palas Mall, care se vor delecta cu ofertele magazinelor şi piesele pline de poveşti de la târgul de antichităţi, vor asculta şi cele mai frumoase melodii interpretate la pian. Întâlnirea cu muzica bună are loc în piaţeta centrală a mall-ului, între orele 16.00 – 18.00.

Duminică, la ora 18.00, Teatrul „Aşchiuţă” le dă întâlnire copiilor la piesa „Coliba iepuraşului”, în zona Intersport.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 664
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3471 zile, 28 Mar. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

  • Ai ceva de zis?

    .