poze jobshop 2012 la iasi

JobShop 2012 la Iasi

Iasi , Iasi. Luni 2 Aprilie 2012 - Sâmbătă 7 Aprilie 2012
Universitatea Tehnica Gh. Asachi

Categorii: Targuri , Conferinte si Seminarii

În perioada 2-7 aprilie 2012, BEST Iaşi organizează cea de - a XII-a ediţie a Evenimentului Naţional de Carieră JobShop®.

JobShop® este un eveniment care se adresează studenţilor şi absolvenţilor ieşeni, cu precădere celor de profil tehnic, care le oferă şansa de a lua contact direct cu reprezentanţii companiilor, de a discuta despre oportunităţile şi condiţiile mediului de lucru actual şi de a primi sprijin în carieră.


Pe lângă locurile de muncă oferite de către companiile participante, studenţii pot aplica şi pentru locuri de practicã, proiecte de diplomã şi burse.


Pe parcursul celor 6 zile, studenţii sunt aşteptaţi să participe la activităţile ce se vor desfăşura în sălile facultăţilor Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi din Iaşi” şi la ziua de standuri din data de 4 aprilie în Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași.


Printre acestea se numără training-uri tehnice, de dezvoltare personală, prezentări interactive, vizită la companie şi workshop-uri.


Eveniment organizat în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Mai multe detalii: http://www.jobshop.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 676
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3950 zile, 06 Apr. 2012

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

  • Ai ceva de zis?

    .