poze bebe show iasi

Bebe Show Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 8 Noiembrie 2013 10:00 - Duminică 10 Noiembrie 2013
Palas Mall Iasi

Categorii: Targuri

Părinții și copii vor avea un târg pentru ei - BebeShow BebeShow își deschide porțile pentru prima dată în perioada 8-10 noiembrie 2013 în incinta Palas Iași. Târgul aflat la prima ediție se adresează viitorilor părinți și părintilor care au copii cu vârste cuprinse între 0 și 8 ani.

În 2011, în Romania au fost aproximativ 200 de mii de nou născuți, conform statisticilor.
Cei care devin părinți au de luat multe decizii și sunt mereu în căutare de sfaturi și produse potrivite fiecărui copil.
BebeShow vine în întâmpinarea viitoarelor mămici și a “tinerilor” părinți cu sfaturi, produse și servicii special create pentru ei sau micuții lor.
Timp de trei zile în cadrul BebeShow veți găsi cei mai importanți producători sau retaileri de produse din domeniu și veti putea intra în contact cu specialiști.

Vizitatorii BebeShow vor avea parte în cele trei zile de cumpărături și divertisment pentru întreaga familie, consultanță de specialitate de la profesioniști în maternitate, pediatrie și produse pentru copii, demonstrații de la cei mai importanți furnizori de pe piața, reduceri și oferte speciale de la toți expozanții și concursuri.

Înscrierile ca și expozanți au început și se pot face accesând siteul bebeshow.ro.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, BebeShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri şi seminarii.

Mai multe detalii: http://bebeshow.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1361

Eveniment postat de organizator

libero events

Adaugat in urma cu 3894 zile, 30 Iul. 2013

Adaugat de Libero Events

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 62

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .