poze health and beauty show prima editie la iasi
poze health and beauty show prima editie la iasi poze health and beauty show prima editie la iasi poze health and beauty show prima editie la iasi

Health and Beauty Show prima editie la Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 5 Aprilie 2013 10:00 - Duminică 7 Aprilie 2013
Palas Mall Iasi

Categorii: Targuri

Prima editie a targului dedicat frumusetii si sanatatii, Health & Beauty Show, va avea loc in al doilea weekend al lunii aprilie, in zilele de 5,6 si 7. Evenimentul va fi gazduit cu ocazia primei editii in Iasi, de catre centrul comercial Palas Mall.

Conceptului de frumusete i s-au atribuit de-a lungul timpului mii de definitii insa in cele din urma, frumusetea poarta intotdeauna o amprenta personala, o viziune unica. Una dintre premisele existentei acesteia este cu siguranta sanatatea.
Health and Beauty Show este menit sa aduca la Iasi, pret de 3 zile, o lume plina de farmec, sarm si frumusete, in ton cu starea de bine si energia transmisa de primavara aceasta.
Cu acest prilej, iesencele iubitoare de frumos – si implicit de sanatate – se vor bucura de ofertele celor mai prestigioase saloane de frumusete, centre spa, centre fitness, clinici de infrumusetare sau centre de nutritie din intreaga tara.
Acestea vor pregati pachete promotionale atractive si vouchere de discount special create pentru vizitatoarele targului.
Cele prezente la eveniment se vor bucura totodata si de consilere din partea specialistilor prezenti la eveniment, astfel incat sa faca mereu alegeri corecte si sanatoase in materie de nutritie, miscare, cosmetica sau ingrijire corporala.
Cele mai noi produse de pe piata, cele mai moderne tehnici precum si ultimele aparitii in materie de aparatura fitness, wellness sau cosmetica vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment.
Health and Beauty Show va dedica de asemenea un segment important produselor bio si tratamentelor naturiste, aceastea avand un efect complementar abordarilor si produselor conventionale.
Do it for fun Gym, sustinatorul principal al acestui eveniment pledeaza pentru frumusete printr-un stil de viata sanatos si activ. Miscarea este esentiala nu doar pentru a ne pastra frumusetea exterioara ci si pentu o stare generala de bine atat fizica cat si psihica.
Sala este dotata cu cele mai noi aparate si cu instructori prietenosi care te vor impulsiona si motiva astfel incat sa fii in cea mai buna forma. In cadrul acestui eveniment te astepta in fiecare zi la Palas Mall de la ora 17:00 cu demonstratii dinamice de fitness si aerobic.
Toti vizitatorii Health and Beauty Show care isi vor face un abonament la eveniment vor intra in tombola pentru un premiu oferit de Do it for fun Gym constand intr-un weekend relaxant la munte.
Din programul evenimentului mentionam: demonstratii de make –up, defilare de moda, concursuri si tombola cu premii.
Asadar, va asteptam intre 5 – 7 Aprilie la Palace Mall pentru 3 zile dedicate sanatatii si frumusetii.

Mai multe detalii: http://healthandbeauty.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 956
libero events

Adaugat in urma cu 4019 zile, 28 Mar. 2013

Adaugat de Libero Events

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 62

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .