poze targ al activitatilor extrascolare la iulius mall iasi

Targ al Activitatilor Extrascolare la Iulius Mall Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 10 Mai 2014 - Duminică 11 Mai 2014

Categorii: Targuri

Targ al activitatilor extrascolare, in week-end, la Iulius Mall din Iasi

În acest final de săptămână, IULIUS MALL organizează cea de-a doua ediţie a Târgului Activităţilor Extraşcolare, destinat copiilor. Evenimentul va avea loc sâmbătă şi duminică, la parterul mall-ului, în piaţeta Carrefour şi reprezintă o bună ocazie pentru alegerea celor mai potrivite activităţi educative şi recreative, de care cei mici se pot bucura în apropiata vacanţă de vară.

Părinţii vor afla care sunt cele mai frumoase moduri de petrecere a timpului liber pentru copiii lor din ofertele cluburilor sportive şi ale cercurilor educaţionale participante. Cei mici vor avea la dispoziţie zeci de activităţi antrenante, din domenii variate, gândite pentru toate tipurile de personalităţi. Prichindeii atraşi de mişcare pot opta pentru dans,înot, echitaţie, karate, balet sau alte sporturi, în vreme ce copiii cu înclinaţii creative se pot îndrepta spre cursuri de muzică, actorie sau pictură. În plus, în cele trei luni de vacanţă, micuţii pot să îşi îmbogăţească aria de cunoştinţe învăţând noi limbi străine, la târg fiind prezente centre cu expertiză în acest domeniu. Copiii cărora le place să cucerească atenţia şi să fie în lumina reflectoarelor sunt aşteptaţi la cursuri de televiziune şi modeling.

La eveniment vor participa ateliere creative şi un centru educaţional de performanţă, ideale pentru ca cei mici să îşi descopere şi să îşi dezvolte abilităţile.

Pe parcursul celor trei zile de târg, vizitatorii vor fi răsplătiţi cu premii şi vor asista lademonstraţii de dans, karate, modeling şi balet, precum şi la momente de teatru şi muzică, astfel încât cei mici să experimenteze farmecul activităţilor extraşcolare propuse.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3612 zile, 09 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .