poze targ de locuri de munca 21 sept 2012

TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ 21 sept 2012

Iasi , Iasi. Vineri 21 Septembrie 2012 10:00 - Vineri 21 Septembrie 2012

Categorii: Targuri

SC Blue Consulting SRL va organiza vineri 21 septembrie 2012 orele 1000-1400 „Târgul Locurilor de Muncă” care va avea loc la Hotel Unirea , intrarea principală, sala Cuza, acest eveniment este desfăşurat în cadrul proiectului „Centrul de servicii integrate de ocupare pentru şomeri – SIOS”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul Târgului de locuri de muncă se vor reuni agenţi economici din judeţul Iaşi, în căutare de forţă de muncă, cadru în care firmele îşi pot prezenta profilul companiei, oferta de locuri de muncă şi posibilităţile de dezvoltare a carierei publicului interesat, vor avea ocazia de a desfăşura interviuri preliminare cu potenţialii angajaţi în vederea facilitării accesului la ocupare. Printre firmele participante amintim: XL WORLD, Unistil, RATP, National Paints, Eurodata Management, EOS-KSI, Atexis, Trenkwalder , Sky Group, Antal, Hervas, All Cio Invest, SPES Consulting, Brainer Consulting, ActaDoc, Open Mind.
Participarea la acest eveniment este gratuită se adresează tuturor persoanelor interesate în găsirea unui loc de muncă şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
CV-urile participanţilor vor fi procesate într-o bază de date care mai apoi va fi oferită companiilor participante. Astfel, vor avea şansa sa fie contactaţi chiar şi după terminarea târgului de joburi.
Informaţii despre proiect şi activităţile derulate în cadrul proiectului sunt descrise pe website-ul de promovare a proiectului: www.sios.ro.
Pentru detalii şi informaţii suplimentare:
Persoane de contact: Ghenghea Monica Petronela - Manager proiect, Irina Dascălu – Asistent manager
Date de contact: te/fax 0232 218 140, 0746 306 458, e-mail: office@sios.ro, office@blueconsulting.ro.

Mai multe detalii: http://sios.ro/targ%20locuri%20de%20munca.htm

Comenteaza pe Facebook
scovronschi marius

Adaugat in urma cu 2939 zile, 13 Sep. 2012

Adaugat de MaritzaShop

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

  • Ai ceva de zis?

    .