poze targ de turism la iasi

Targ de Turism la Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 22 Martie 2013 - Duminică 24 Martie 2013
Palas Mall

Categorii: Targuri

Planurile de concediu încep la Palas Mall! În acest sfârşit de săptămână, ieşenii sunt invitaţi să descopere cele mai atractive oferte pentru vacanţa de Paşte sau de vară din cadrul târgului tematic desfăşurat în ansamblul din inima oraşului.

Palas Mall, în parteneriat cu Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Consiliul Judeţean Iaşi, Asociaţia Patronală a Turismului Ieşean şi Vodafone, organizează prima ediţie a Târgului de Turism din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber. În perioada 22 - 24 martie 2013, între orele 10.00 - 22.00, cele mai renumite agenţii de turism din ţară îşi vor prezenta propunerile pentru vacanţe de vis, în Atriumul Palas Mall.

Excursii exotice, călătorii de aventură, concedii relaxante, croaziere de lux, destinaţii de shopping şi city breaks în marile oraşe ale lumii se află în portofoliile agenţiilor participante. Specialiştii din turism vor găsi soluţiile ideale de vacanţă pentru toţi clienţii Palas Mall, având preţuri speciale şi oferte de tip „early booking” şi „instant booking”. În plus, cei aflaţi în căutarea destinaţiei perfecte pentru voiaj vor participa la tombole cu premii relaxante.

Evenimentul va reuni expozanţi cu experinţă în domeniu, precum: TUI Travel, Prisma Tour, Mareea, Icar Tour, Eximtur, Holy Travel, Travel 4 You, Inter-Tour Bacău, Paralela 45, Travis Tourism, Tarom, Conacul Domnesc, Net Ferro, Kusadasi şi Phoenicia Holidays Resort Mamaia.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1354
Cuvinte cheie: targ de turism , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3608 zile, 21 Mar. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .