poze targ riuf 2010

TARG: RIUF 2010

Iasi , Iasi. Joi 18 Martie 2010 10:00
Hotel Unirea

Categorii: Targuri

Vino si descopera cum poate arata viitorul tau!


ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR le ofera vizitatorilor sansa unica de a interactiona cu reprezentantii unor universitati internationale de prestigiu. Afla mai multe in pagina De ce sa participi.
In plus, evenimentul ofera o gama variata de oportunitati pentru cei interesati de optiunile educationale internationale.

Vizitatorii RIUF primesc:
- Acces la intreaga expozitie – peste 100 de expozanti din peste 20 de tari. Te sfatuim ca inainte de targ sa consulti lista expozantilor, sa ii identifici pe aceia care te intereseaza, sa le vizitezi paginile web si sa afli mai multe despre ei. Astfel, la targ vei putea purta o discutie mai eficienta cu reprezentantii lor (vor fi impresionati de cunostintele tale si este probabil sa fii recunoscut in cadrul procesului de aplicare);
- Acces la sesiunile de “Spot Admissions” (Admiteri instant) – interviuri de 15 minute cu reprezentantii universitari
- Acces la toate Seminariile, Prezentarile, Workshop-urile, Sesiunile Informative, Sesiunile de prezentare ale universitatilor si multe alte activitati. Au acces prioritar acei vizitatori care se inscriu pe acest website anterior targului si isi exprima interesul pentru anumite evenimente (locurile nerezervate vor fi disponibile pe criteriul primului sosit)
- O Mapa a Vizitatorului ce cuprinde: Catalogul Targului (cu detalii despre expozanti si sfaturi despre oportunitatile de studii in strainatate), o diagrama a expozantilor in cadrul locatiei, un program al tuturor evenimentelor aditionale, diverse alte materiale informationale de la numerosii parteneri ai evenimentului.
- Oportunitati de a participa la programe de cariera/recrutare/practica. Daca esti interesat, iti recomandam sa aduci cu tine cateva copii ale CV-ului tau.
- Numeroase reduceri si oferte promotionale pentru diverse carti educationale, materiale informative, cursuri de limbi straine pe care expozantii si partenerii nostri le vor prezenta la targ.

Daca vrei sa afli ultimele noutati (noi universitati inscrise, noi seminarii confirmate si noi oferte promotionale) inscrie-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent.

Toti vizitatorii inscrisi vor avea ocazia sa-si exprime interesul de a fi contactati de catre expozantii si partenerii nostri. Datele lor de contact vor fi furnizate partenerilor si expozantilor selectati DOAR dupa consimtamantul vizitatorilor. Expozantii si partenerii la targ ar putea contacta vizitatorii interesati pentru a-si prezenta oportunitatile educationale si financiare precum si alte programe, proiecte si servicii ce ar putea fi de interes.

Peste 21.000 de vizitatori au profitat de oportunitatile oferite de RIUF in editiile precedente. Am fi bucurosi daca ni te vei alatura la editiile RIUF 2010!

*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1442
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5148 zile, 16 Mar. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .