poze targul bucuriile toamnei la iasi

Targul Bucuriile Toamnei la Iasi

Iasi , Iasi. Joi 26 Septembrie 2013 - Duminică 29 Septembrie 2013

Categorii: Targuri

Deschiderea oficiala a targului va avea loc in data de 26 septembrie ora 11.00.

Consiliul Judeţean Iaşi prin Camera Agricolă Judeţeană Iaşi si Primăria Municipiului Iasi vă invită să participati la Târgul Bucuriile Toamnei care se va desfăsura în perioada 26-29 septembrie pe B – dul Ştefan cel Mare şi Sfânt.
La acest târg vor participa peste 60 de producători agricoli si mestesugari din comunele judetului Iasi, din judetele Moldovei si din zonele tării, care vor prezenta si comercializa produse traditionale si tărănesti de sezon. “Ideea care stă la baza organizării acestui eveniment este promovarea produselor traditionale românesti pe care să le putem cumpăra direct de la producatorii locali. Astfel, se ajută atât micii producători să îsi vândă produsele, dar se sustine totodată si dezvoltarea sectorului produselor cu traditie. Multi ieseni îsi doresc să cumpere produse agroalimentare direct de la producător, de a scapa de atmosfera tipică a supermarketului, de a simti gustul micului negot: o laudă a produselor bine facute, o invitatie spre degustarea bucatelor, o achizitie a unui produs cu un gust diferit de cele pe care le găsesti la orice magazin din oras”, a declarat dl. Cristian Mihai Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Iesenilor le sunt dedicate la aceasta editie o serie de concursuri. Vom avea un concurs dedicat gospodinelor si gospodarilor, care vor fi invitati să vină cu cel mai mare borcan din sticlă, pe care îl au gol în cămară si producătorii îl vor umple la sfârsitul evenimentului cu legume pentru murături.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1128
popadriana

Adaugat in urma cu 2109 zile, 14 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
street food festival ia i

Street FOOD Festival Iași

Iasi, Iasi. 12 Sep 2019 - 15 Sep 2019
alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Iasi, Iasi. Joi 24 Octombrie 2019
coach pentru campioni program de formare in coaching

Coach pentru campioni - program de formare in coaching

Iasi, Iasi. Vineri 6 Septembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .