poze targul de mobila decoratiuni si accesorii decoshow iasi
poze targul de mobila decoratiuni si accesorii decoshow iasi poze targul de mobila decoratiuni si accesorii decoshow iasi poze targul de mobila decoratiuni si accesorii decoshow iasi

Târgul de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii - DecoShow Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 18 Octombrie 2013 10:00 - Duminică 20 Octombrie 2013
Palas Mall Iasi

Categorii: Targuri

DecoShow este locul in care orice vizitator interesat de achizitia de mobila, decoratiuni sau accesorii primeste informatii si sfaturi din partea profesionistilor din domeniu.

În perioada 18-20 octombrie 2013, Libero Events vă invită să luaţi parte la cea de-a 2a ediţie a Târgul de mobilă, decoraţiuni şi accesorii - DecoShow ce reuneşte producători şi retaileri din domeniu.
Timp de trei zile, veţi putea afla care sunt noile tendinţe în designul interior de la profesionişti în domeniu şi în plus veţi putea achiziţiona mobilier şi decoraţiuni interioare la preţuri speciale.

În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia: canapele, colţare, mobilier de grădină, electrocasnice încorporabile în mobilierul de bucătarie, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera şi pe bază de arcuri de lemn, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice şi soluţii de mobilier la comandă.

La edițiile anterioare au participat firmele cu tradiție și renume în acest domeniu care au expus o gamă largă și variată de obiecte de amenjări și decorațiuni interioare. Aceste târguri sunt menite să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi ale celor peste 10 000 de vizitatori per cele două locații.

Mai multe detalii: http://decoshow.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1404
libero events

Adaugat in urma cu 2524 zile, 27 Iun. 2013

Adaugat de Libero Events

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 58

Alte Evenimente din Iasi
iasi seminar gratuit atrage abunden a in viata ta

Iasi. Seminar gratuit – Atrage Abundența în Viata Ta!

Iasi, Iasi. 27 Mai 2020 - 27 Mai 2020
  • Ai ceva de zis?

    .