poze targul de scoala era park

Targul de Scoala @ ERA Park

Iasi , Iasi. Vineri 9 Septembrie 2011 10:00 - Duminică 11 Septembrie 2011

Categorii: Targuri

In asteptarea noului an scolar, weekend-ul 9 - 11 septembrie aduce la ERA Park activitati pentru elevii constiinciosi: Targul de Scoala cu rechizite si oferte speciale si atelierul pentru copii, un eveniment special creat pentru micutii ieseni.

Targul de Scoala se va desfasura la ERA Park in perioada 9-11 septembrie si este singurul targ de profil din oras, beneficiind de prezenta a peste 15 expozanti din mai multe domenii. Pentru micii scolari, organizatorii au invitat producatori de uniforme scolare, iar cei de la libraria Alexandria vor fi prezenti cu mai multe tipuri de rechizite, carti si toate obiectele de care au nevoie elevii la inceput de an scolar. Si pentru ca si joaca este importanta, copiii se vor bucura si de standuri cu jucarii, puzzle-uri si Lego, dar si de multe dulciuri, pe care cei de la Milka promit sa le aduca.

Tot in cadrul targului , cei de la Decathlon vor amenaja o zona speciala pentru micutii iubitori de sport, iar pentru cei pasionati de arta, Asociatia Culturala Noua Acropola organizeaza activitati de pictura pe reproduceri arheologice grecesti, egiptene si aztece. Copiii vor avea parte insa si de face painting si de ateliere origami. Iar ca spectacolul sa fie complet, reprezentantii cluburilor sportive de karate si dans vor sustine mai multe spectacole demonstrative, spre bucuria micilor spectatori. Un alt motiv de bucurie pentru viitorii scolari este oferit de Animax, care va expune cele mai dragalase animale de companie.

Intrarea la targ in ambele zile este gratuita pentru toti vizitatorii Centrului Comercial.

Atelierul pentru copii va aduce, ca de fiecare data, multe activitati distractive pentru micutii ieseni. Saptamana aceasta ei vor invata sa faca cele mai simpatice moristi .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 4606 zile, 09 Sep. 2011

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .