poze targul virtual international medical la iasi

Targul Virtual International Medical la Iasi

Iasi , Iasi. Luni 9 Iunie 2014 - Luni 30 Iunie 2014

Categorii: Targuri

Targul Virtual International de locuri de munca in domeniul medical

Careers in White International anuntă startul celei de-a patra editie a Târgului Virtual international de locuri de muncă. Careers in White International este cunoscut în România sub denumirea Cariere în Alb. După o serie de 19 evenimente în Spania, Portugalia, Ungaria, România, Grecia si Bulgaria, editia de primăvară 2014 a evenimentelor Cariere în Alb culminează cu cel mai mare eveniment.



Cel mai mare si mai cuprinzător eveniment de recrutare va începe pe 9 iunie. Evenimentul oferă timp de 3 săptămâni oportunităti pentru personalul medical în căutare de locuri de muncă în tară sau străinătate. Expozanti internationali sunt în căutare de profesionisti în toate domeniile medicale: doctori rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicină, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuti, moase, farmacisti, cercetători si personal auxiliar.

Cei în căutare de locuri de muncă pot crea, posta CV-uri direct pe site si pot vizita stand-urile virtuale ale companiilor pentru mai multe informatii despre job-urilor disponibile, angajatori, locatii si beneficii. Acestia pot discuta privat sau în grup cu recrutori, le pot trimite CV-ul si programa interviuri. Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi, sapte zile pe săptămână pentru întreaga durată a târgului virtual. Târgul de job-uri medical este deschis si gratuit pentru public.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3583 zile, 07 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .