poze festivalul toamnei bragadiru

Festivalul Toamnei - Bragadiru

Ilfov , bragadiru. Joi 24 Octombrie 2019 16:00 - Duminică 27 Octombrie 2019
Casa de Cultura Mihai Eminescu, Bragadiru

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/0

Trăiește la intensitate maximă fiecare zi petrecută alături de noi la cel mai mare eveniment văzut vreodată în BRAGADIRU: FESTIVALUL TOAMNEI, EDIŢIA A IX, promite un week-end plin de activități și momente recreative, precum și concerte pentru întreaga familie, în perioada 24 - 27 octombrie, pe platoul Casei de Cultură Mihai Eminescu din Bragadiru, Ilfov.

Peisajul de sărbătoare va cuprinde o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De exemplu, chips pe băţ, din cartofi naturali, wafe cu tot soiul de umpluturi dulci, plăcinte cu sau fără umplutură şi topping. Nu vor lipsi nici tradiţionalele dulciuri colorate, îndrăgita vată pe băţ, acadelele rotunde uriaşe, turtă dulce, ciocolată artizanală sau batoane din seminţe, fructe confiate şi nuci. Cei pasionați de handmade vor găsi obiecte atât tradiționale cu motive populare românești, îi și covoare tradiționale, dar și bijuterii lucrate manual cu multă migală.
De partea cealaltă, pentru cei cu adevărat gurmanzi, vor sfârâi grătarele într-o veselie, iar meniul nu va ţine deloc cu dieta cuiva. Veți găsi tot ce se poate frige la jar, de la cărnuri de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele
Programul artistic cuprinde cei mai îndrăgiţi artişti şi interpreţi de muzica populară: Elena Tofan, Ion Ioniţă, Ionuţ Sidău, Constantin Enceanu, Florin Vasilică, Diana Radu, Gina Pop, Matteo, Randi, Asu & Boby şi Spectacol de Teatru de Revista C-tin Tănase cu piesa “Lasă supărarea-n hol!
Vă aşteptam de dimineaţă şi până seara târziu, intrarea este liberă!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2677544112296556/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1767

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1636 zile, 24 Oct. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .