poze vino la targul acasa la mos craciun din galeriile titan

Vino la targul Acasa la Mos Craciun din Galeriile Titan

Ilfov , Bucuresti. Sâmbătă 13 Decembrie 2014 10:00 - Miercuri 24 Decembrie 2014
Strada Liviu Rebreanu, Nr. 2,la 100 de metri de statia de metrou Titan

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 100/1000

Targul "Acasa la Mos Craciun" din cadrul Galeriilor Titan, etajul 2, va asteapta in perioada sarbatorilor cu o multime de cadouri si evenimente.

Duminica, 14 decembrie 2014, ora 13:00 va avea loc la Galeriile Titan (fostul magazin Titan) , etajul 2, langa Libraria Syntagma, un super-spectacol pentru copii.

Atat cei mici cat si parintii lor sunt invitati sa cante si sa danseze alaturi de grupurile de copii FARGOLINO si AMICII si sa-l intalneasca pe Spiridusul lui Mos Craciun care picteaza pe fata si modeleaza baloane.

Targul Acasa La Mos Craciun din Galeriile Titan este deschis in perioada
13 Decembrie - 14 Decembrie
20 Decembrie - 24 Decembrie
Orar:
10.00 - 20.00; Duminica 10.00 - 18.00

Ce gasiti aici: jucarii pentru cei mici: (Tomy, Tomica, Hello Kitty, John Deere, Playmobil, Clementoni, papusi, masinute, zornaitoare, diverse accesorii, puzzle, lego, etc );
Cadouri pentru Secret Santa ( aveti petrecere la birou si nu aveti nici cea mai mica idee ce sa cumparati, sa fie si frumos si placut si neutru? Va asteptam la standul nostru) ; Cadouri pentru prieteni, familie, decoratiuni pentru brad, pentru casa, birou: decoratiuni din pasla, cani cu design de Craciun, ceainice cu pulovaras, sorturi de bucatarie si manusi de bucatarie, bijuterii si cutii pentru bijuterii handmade si clasice, sacose cadou, manusi touchscreen, plusuri, rame foto, caciulite Mos Craciun, seturi cu fulare si caciuli, caciulite crosetate handmade, seturi lumanarele, raclete, jocuri, puzzle, etc

Mai multe detalii: http://acasalamoscraciun.ro/shop/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 891

Eveniment postat de organizator

violeta

Adaugat in urma cu 3395 zile, 11 Dec. 2014

Adaugat de Violeta Ivu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .