poze festivalul moto rock wheel la buftea

Festivalul moto Rock Wheel la Buftea

Ilfov , Buftea. Vineri 27 Septembrie 2013 - Duminică 29 Septembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Rock Wheel Festival aduce pe scena cele mai in voga formatii romanesti

Prima editie a festivalului moto Rock Wheel va avea loc in perioada 27-29 septembrie, la Buftea.

Motociclistii din intreaga tara (si nu numai) sunt asteptati la distractie, indiferent de genul de motocicleta sau de nivelul de experienta.

Obiective

Printre temele principale ale festivalului Rock Wheel se afla inlesnirea contactului incepatorilor cu lumea moto si imbunatatirea sigurantei rutiere si a responsabilitatii sociale.

Activitati

Se vor organiza si concursuri, in care cei care doresc isi vor putea etala abilitatile de pilotaj pe motocicleta personala – mers incet, slalom si burnout. Si motocicletele devin vedetele in concursurile care premiaza cea mai frumoasa si cea mai zgomotoasa motocicleta. Pentru concursurile de burnout si zgomot, firme specializate vor asigura pneuri adecvate si masuratori sonometrice.

Spectacolul va fi asigurat de demonstratiile de stunt riding si motocros, efectuate de specialisti ai acestor discipline.

Atât sâmbata, cât si duminica se vor tine cursuri de prim ajutor deosebit de utile pentru motociclisti, unde participantii vor primi explicatii detaliate de la personal calificat si vor putea exersa tehnici si manevre care le-ar putea salva viata atât lor, cât si colegilor de drum.

In prima parte a zilei de sâmbata, motociclistii sunt asteptati sa doneze sânge in scopuri caritabile. Recoltarile vor fi facute de Asociatia React, care va aduce la fata locului un car mobil de recoltare de ultima generatie.

Pe intreg parcursul festivalului, motociclistii prezenti vor putea profita de ofertele distribuitorilor de motociclete noi si second-hand, echipamente, accesorii si consumabile moto, precum si ale atelierelor de service moto in zona de expozitie.

LINEUP

Sâmbata seara distractia va fi asigurata de concerte ale formatiilor consacrate deja in rândul motociclistilor:

· Changing Skins (headliner)
· First Division
· 9,7 Richter
· S.I.T.A.
· I’m The Trip
· Halo.

Mai multe detalii: http://www.maximumrock.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3874 zile, 20 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .