poze festivalul familiei zurlandia

Festivalul Familiei "ZURLANDIA"

Ilfov , Buftea. Sâmbătă 17 Iunie 2017 - Duminică 18 Iunie 2017
Domeniul Stirbey, Strada Știrbei Vodă nr. 36

Categorii: Festivaluri

Pe Domeniul Stirbey, langa Bucuresti, 80.000 de metri patrati se vor transforma in cel mai frumos loc din Romania.

Parintii si copiii deopotriva vor trai impreuna cele mai pline de joaca doua zile din 2017. De dimineata pana seara, pe 17 si 18 iunie, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumarate provocari, ateliere si activitati organizate de o echipa care si-a propus sa organizeze cel mai mare festival dedicat familiei pana acum, in Romania.

Scoala de joaca pentru parinti

Locul unde cei mari reinvata sa se joace. Este zona destinata seminariilor si workshop-urilor pentru parintii. Traineri specializati in relatiile parinti- copii vor sustine conferinte.Parintii si bunicii descopera cum poate fi transformat haosul in distractie.

In doua zile parintii vor invata sa se joace impreuna cu copiii lor in în masins, in casa, in baie, pe plaja, la munte, in drumetie, la petreceri, jocuri de noapte, de pranz, jocuri de trezit si jocuri de culcare.

Academia Zurli

E locul in care copiii primesc pasaport pentru viitor. Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunat intr-un singur loc.

Zeci de cursuri gratuite: cursuri de indemanare, pictura, teatru, hand –made, dans, miscare, foto, cursuri de televiziune, cursul de origami sau cursul de modelaj, sculptura, educatie financiara, curs de impletit codite, curs de teatru, curs de face-painting.

Campionatul de Joaca



Campionatul de Joaca se bazeaza pe activitati sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfasura concursuri de triciclete, trotinete, badminton, alergarea in saci sau cu copiii în carca, de-a cataratul in copaci, stafeta, crosul familiei, saritul în groapa cu nisip, cate si mai cate.



Echipele parinti-copii se vor aseza la start si scopul principal este de-a ajunge la finish. In Zurlandia absolut toti copiii si parintii sunt CAMPIONI, pentru ca noi vom premia participarea.



Casa Zurli

Locul unde copiii descopera povestea Gastii Zurli. ”O casută mica” nu e doar un cantecel. Ea chiar EXISTA. Copiii sunt invitati in premiera absoluta sa fie musafiri in Casuta Zurli. Aici este locul in care copiii vor vedea recuzita si accesoriile din spectacol, vor face fotografii cu personajele si vor putea sa interactioneze cu ele. Este o ocazie unica de-a intra în lumea Zurli, acasa la ei.

Guinness World Records

Vrem sa intram in Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de parinti si copii. Mii de copii si parinti care se joaca impreuna si fac aceleasi miscari intr-un anumit interval de timp, vor introduce familia romaneasca in recordurile mondiale.



Un abonament este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival.

Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).

Prin cumpararea unui abonament Participantul se obliga sa respecte regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 779
lavi

Adaugat in urma cu 2503 zile, 13 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .